Închide meniul

Reacţia savuroasă de doar patru cuvinte a lui Mihai Stoica, după ce Corvinul a umilit-o pe vicecampioana Ungariei

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2024, 13:42

Reclamă
Reacţia savuroasă de doar patru cuvinte a lui Mihai Stoica, după ce Corvinul a umilit-o pe vicecampioana Ungariei

Reacţia savuroasă de doar patru cuvinte a lui Mihai Stoica, după ce Corvinul a umilit-o pe vicecampioana Ungariei

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia Images

Reacţia savuroasă de doar patru cuvinte a lui Mihai Stoica, după ce Corvinul a umilit-o pe vicecampioana Ungariei, a apărut imediat. MM a transmis un mesaj savuros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul s-a impus categoric în duelul cu Paksi, scor 4-0. Echipa lui Florin Maxim e ca şi calificată în turul secund preliminar din Europa League.

Reacţia savuroasă de doar patru cuvinte a lui Mihai Stoica, după ce Corvinul a umilit-o pe vicecampioana Ungariei

Mihai Stoica nu s-a putut abţine, după ce Dominik Szoboszlai a fost surprins în tribunele arenei pe care s-a disputat duelul dintre Corvinul şi Paksi.

Acesta a transmis un mesaj de doar patru cuvinte, care a fost imediat apreciat de fanii săi: „Szoboszlai a văzut Lupu”, a transmis MM, pe contul său oficial de Facebook.

Mihai Stoica a făcut referire la Marius Lupu, cel care a făcut un meci de vis, contra lui Pakis. Acesta a marcat un hat-trick în poarta vicecampioanei Ungariei. Celălalt gol al lui Corvinul a fost marcat de Sergiu Buş.

Reclamă
Reclamă 4

În turul secund preliminar din Europa League, Corvinul ar urma să se dueleze cu Rijeka, formaţie din Croaţia.

Bugetul infim cu care Corvinul a reuşit o performanţă istorică

Oficialii celor de la Corvinul au dezvăluit bugetul infim cu care echipa a reuşit o performanţă istorică. Hunedorenii sunt cu un pas în turul secund preliminar din Europa League.

Bogdan Apostu a dezvăluit că bugetul celor de la Corvinul, în sezonul precedent, sezon în care echipa a câştigat Cupa României, a fost de doar 40.000 de euro pe lună. Oficialul hunedorenilor a transmis că Paksi, formaţie învinsă la scor de trupa lui Florin Maxim, are un buget de 20 de ori mai mare.

Reclamă

Corvinul are un buget foarte mic să ştiţi. Domnilor, dacă vă spun că a câştigat Corvinul Cupa României cu 39.800 de euro pe lună buget net, jucători+staff, mă credeţi? Ca punct de reper, Buzăul a avut de 4 ori mai mult.

Paksi are buget între 6-10 milioane de euro, unul dintre cele mai mici bugete de aici din Ungaria, dar mult superior faţă de cel al Corvinului. Eu cred că am mai demonstrat o dată în seara asta că acolo unde eşti lăsat să munceşti, să creezi un proiect serios şi corect, rezultatele pot să apară”, a declarat Bogdan Apostu, conform primasport.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:08

UEFA a anunţat topul golurilor de la EURO 2024! Pe ce loc se află reuşita lui Nicolae Stanciu. Ionuţ Lupescu, printre observatori

18:04

Valeriu Iftime l-a criticat dur pe Bogdan Andone, după criza acestuia: „Nu mă așteptam să facă circ. A greșit şi la schimbări”

17:43

„Nu ne-am aşteptat” Darius Olaru, mesaj clar înaintea meciului FCSB – Virtus: „Toată lumea se aşteaptă la asta”

17:41

Luis de la Fuente ar putea părăsi Spania pentru o altă naţională! E ademenit cu un salariu uriaş!

17:01

„Toată lumea vine din urmă” Max Verstappen, despre nivelul ridicat al rivalilor din Formula 1: „E o adevărată bătălie”

16:37

OFICIAL | Maccabi Tel Aviv a anunţat unde va juca meciul de acasă cu FCSB, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și