Închide meniul

Singurul remarcat al lui Gigi Becali, după LASK Linz – FCSB 1-1: „Doar de el mi-a plăcut!”

Viviana Moraru Publicat: 22 august 2024, 22:45

Reclamă
Singurul remarcat al lui Gigi Becali, după LASK Linz – FCSB 1-1: „Doar de el mi-a plăcut!

Singurul remarcat al lui Gigi Becali, după LASK Linz - FCSB 1-1

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce FCSB a remizat cu LASK Linz, scor 1-1, în play-off-ul Europa League. Patronul campioanei s-a declarat nemulţumit de jocul echipei, însă a remarcat un jucător al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a plecat neînvinsă din Austria. LASK Linz a deschis scorul prin Taoui, iar David Miculescu a reuşit să egaleze în prelungirile primei reprize.

Reacţia lui Gigi Becali, după LASK Linz – FCSB 1-1

Gigi Becali nu a fost mulţumit de jocul prestat de FCSB, în prima repriză a duelului cu LASK Linz. Patronul campioanei l-a remarcat însă pe Baba Alhassan, jucător trimis în teren în minutul 66, în locul lui Malcom Edjouma.

Totodată, Becali a subliniat jocul bun al echipei, după cele două schimbări efectuate la pauză, atunci când Octavian Popescu şi Florin Tănase au fost trimişi în joc.

„Nu prea sunt mulţumit de prima repriză. Am avut noroc, altfel putea să iasă mult mai prost treaba. De ce să nu intri în teren aşa cum ai jucat în repriza a doua?

Reclamă
Reclamă

Nu pot să îmi dau seama. Vi s-a părut că echipa a arătat altfel şi după cele două schimbări Ei au mai contat? A fost mingea numai la noi. Nu au mai contat ei a doua repriză. În condiţiile în care Tavi nu a intrat prea bine.

Singurul care mi-a plăcut a fost Baba şi Tănase, cât de cât. Tănase, când a dat pasă, putea să urce el şi să dea gol. A dat afară, putea să dea la Tavi”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

Gigi Becali, mutare câştigătoare în LASK Linz – FCSB

Gigi Becali a făcut o nouă mutare câştigătoare la FCSB, înaintea partidei cu LASK Linz. Patronul campioanei s-a bazat pe instinctul său şi l-a titularizat pe David Miculescu în flancul stâng al ofensivei. Miculescu a reuşit să marcheze contra austriecilor.

Reclamă

După meciul retur cu Sparta Praga, pierdut de FCSB, Gigi Becali a regretat faptul că nu i-a titularizat atât pe David Miculescu, cât şi pe Daniel Popa. În meciul cu LASK Linz, ambii atacanţi au fost trimişi în teren încă din primul minut.

David Miculescu a fost titularizat în flancul stâng al atacului FCSB-ului, după ce Gigi Becali a declarat public faptul că acesta nu dă randamentul dorit pe poziţia de vârf împins. Miculescu i-a luat locul lui Marius Ştefănescu, în primul 11 al FCSB-ului, iar Daniel Popa a fost titularizat pe poziţia de atacant.

„Pariul” lui Gigi Becali, de a-l titulariza pe David Miculescu în flancul stâng, la fel ca la meciul tur cu Sparta Praga, s-a dovedit a fi unul câştigător.

Miculescu a reuşit să egaleze în duelul cu LASK Linz, pe finalul primei reprize. În minutul 45+2, atacantul a punctat cu o lovitură de cap imparabilă, din centrarea lui Alexandru Băluţă. Austriecii au deschis scorul în minutul 34, Taoui reuşind să marcheze.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:34

„O ruşine” Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul după CFR Cluj – Pafos 1-0: „Toate deciziile le-a luat împotriva noastră”

23:23

„Arbitrul a fost cipriot!” Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Pafos 1-0! Discurs furibund despre arbitraj

23:18

Patrick Mouratoglou, despre diferenţa dintre cazurile Sinner şi Halep: „Am fost extrem de şocat”

23:14

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali: „FCSB a fost mai aproape de victorie”

23:04

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League. Victorie categorică în Grecia

23:02

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Patru ani de contract!”

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 „Nu se învaţă minte!” Marius Şumudică, criticat după primul antrenament la Rapid: „Vedem la prima comisie” 5 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat 6 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou
Citește și