Închide meniul

Ștefan Târnovanu a comparat-o pe FCSB cu Arsenal, după ce a fost eroul roș-albaștrilor la Salonic: „Ca la handbal!”

Alex Ioniță Publicat: 4 octombrie 2024, 8:27

Reclamă
Ștefan Târnovanu a comparat-o pe FCSB cu Arsenal, după ce a fost eroul roș-albaștrilor la Salonic: „Ca la handbal!

Ștefan Târnovanu a comparat-o pe FCSB cu Arsenal, după ce a fost eroul roș-albaștrilor la Salonic

Profimedia

Ștefan Târnovanu a comparat-o pe FCSB cu Arsenal, după ce a fost eroul roș-albaștrilor la Salonic. Portarul campioanei nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei cu PAOK.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obținut o victorie uriașă pe terenul echipei lui Răzvan Lucescu, în etapa a 2-a a grupei principale din UEFA Europa League. Campioana României i-a învins pe greci cu scorul de 1-0, într-un duel care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ștefan Târnovanu a comparat-o pe FCSB cu Arsenal, după ce a fost eroul roș-albaștrilor la Salonic

Ștefan Târnovanu a fost eroul FCSB-ului de la Salonic. Portarul și-a salvat echipa în mai multe rânduri și a făcut posibilă victoria.

Prestația lui Târnovanu a fost una „de vis”, mai ales pentru că echipa sa a jucat în 10 oameni. Darius Olaru a fost eliminat după ce a încasat al doilea cartonaș galben, iar de atunci, PAOK a dominat-o clar pe FCSB.

După meci, Ștefan Târnovanu s-a declarat fericit pentru rezultatul obținut. Portarul a comparat-o pe campioana României cu Arsenal și a spus că și londonezii s-au apărat „ca la handbal”, după ce au rămas cu un om în minus, în cadrul duelului cu Manchester City. Totuși, „tunarii” au fost egalați în prelungiri de elevii lui Guardiola, la acel meci, încheiat cu scorul de 2-2.

Reclamă
Reclamă

„O partidă foarte dificilă. A fost foarte greu pentru că a trebuit să jucăm în 10 oameni o mare parte din meci. Mă bucur mult că am reușit să câștigăm. Dacă nu primesc gol, sunt foarte mulțumit. Nu știu dacă eu sunt omul meciului, habar n-am. Nu asta e important. Ce e important este că legăm două victorii în Europa, nu am primit gol (n.r cu PAOK) și asta mă bucură cel mai mult.

Au pus o presiune mare și publicul i-au împins de la spate, au fost și 10 minute de prelungiri, dar am făcut față și sunt foarte fericit. Nu suntem nici primii nici ultimii care se apără așa. Dacă v-ați uitat la Arsenal cu City (n.r. Manchester City) de acum câteva zile, Arsenal s-a apărat ca la handbal după ce a rămas cu un om în minus.

Ne bucurăm acum, dar avem meci duminică, în campionat (n.r. cu Gloria Buzău) și trebuie să câștigăm. După avem pauza de la echipa națională, vedem ce facem și acolo. După când venim înapoi, să urcăm în campionat acolo unde ne e locul. În Europa vom încerca, cum a fost și până acum, să dăm tot ce avem mai bun”, a spus Ștefan Târnovanu, la digisport.ro.

Reclamă

După victoria cu PAOK, FCSB are maximum de puncte în Europa League. Singurele formații care au mai reușit această performanță sunt Lazio, Lyon, Tottenham și Anderlecht.

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1. Căpitanul de la FCSB a spus că nu merita să primească al doilea cartonaş galben şi să fie eliminat încă din minutul 56.

Până să fie eliminat, Darius Olaru a creat faza golului lui Danie Bîrligea. Acesta a avut o cursă fantastică şi i-a pasat lui Bîrligea în faţa porţii.

„O seară nebună, ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, să obţinem trei puncte. Am reușit să luăm 3 puncte cu un om în minus. A fost o seară dificilă. Am inventat acel gol și arbitrul a inventat acel cartonaș roșu. Nu știu. Am condus 30-40 de metri mingea, am fost împins și mi-a dat ușor acel cartonaș. La primul galben la aceeași fază se accidentează și colegul meu.

Cea mai mare pierdere e Lixandru. Mi-aș dori să nu fie adevărat, dar din ce am văzut pare destul de gravă. Sper să fie tare și să revină. Am stat în vestiare 35 de minute și m-am rugat să fie totul bine. În final, am intrat pe teren fericit. A fost o motivație în plus. Înseamnă foarte mult. Doar prezența lui (n.r. lui Gigi Becali) ne motivează. E o persoană importantă pentru tot fotbalul românesc.

Este alt nivel. Aici ne arătăm adevăratul nivel. Mă bucur că am reușit să câștigăm și dacă vom fi convocați la echipa națională, vom arăta cine suntem”, a spus Darius Olaru, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și