Închide meniul

Surpriza din lotul FCSB-ului pentru Europa League! Singurele modificări care se mai pot face pe lista finală

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2024, 9:42

Reclamă
Surpriza din lotul FCSB-ului pentru Europa League! Singurele modificări care se mai pot face pe lista finală

Surpriza din lotul FCSB-ului pentru Europa League

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Surpriza din lotul FCSB-ului pentru Europa League. Campioana a trimis lista finală cu jucătorii pe care se va baza, la meciurile din grupa principală, iar pe ea se regăsește și Andrei Pandele, fotbalist cedat însă la Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a reușit să-i treacă in extremis pe lista de Europa League și pe Daniel Bîrligea și Mihai Popescu. Cei doi jucători au semnat cu campioana în această săptămână.

Surpriza din lotul FCSB-ului pentru Europa League

Andrei Pandele a fost trecut pe lista B a FCSB-ului, pentru meciurile din Europa League. Pe această listă au fost trecuți jucătorii tineri ai echipei, mai regăsindu-se și Alexandru Musi, David Popa și Mihai Toma, conform site-ului competiției.

FCSB se va baza pe 25 de jucători, pentru cele opt meciuri din grupa de Europa League. Campioana l-a trecut pe lista A și pe Vlad Chiricheș, și a renunțat la David Kiki, cel care va fi trecut însă pe lista de campionat, după spusele lui Gigi Becali.

Lista cu cei 25 de jucători pentru Europa League nu va mai putea suferi modificări, cu o singură excepție. În cazul în care doi portari se accidentează și urmează să stea pe „bară” o lungă perioadă de timp, atunci campioana are dreptul să treacă pe listă un nou nume.

Reclamă
Reclamă

Dacă va reuși să treacă de faza grupei, FCSB va mai putea efectua modificări la nivelul lotului. Pentru fazele eliminatorii din Europa League, echipele își pot completa lista cu încă trei jucători.

Cum arată lotul final al FCSB-ului pentru grupa de Europa League:

Programul complet al FCSB-ului din Europa League:

Reclamă
  • 26 septembrie – FCSB – FC RFS – 22:00
  • 3 octombrie – PAOK FC – FCSB – 22:00
  • 24 octombrie – Rangers FC – FCSB – 22:00
  • 7 noiembrie – FCSB – FC Midtjylland – 19:45
  • 28 noiembrie – FCSB – Olympiacos FC – 22:00
  • 12 decembrie – TSG Hoffenheim – FCSB – 19:45
  • 23 ianuarie – Qarabag FK – FCSB – 19:45
  • 30 ianuarie – FCSB – Manchester United – 22:00

FCSB, sancţionată de UEFA după incidentele de la returul cu LASK Linz

FCSB a fost sancţionată de UEFA, după incidentele de la returul cu LASK Linz. Campioana va fi nevoită şi să-şi închidă o parte a stadionului, la primul meci din grupa de Europa League.

UEFA nu a trecut cu vederea ce s-a întâmplat pe arena din Ghencea, la returul FCSB-ului. Campioana a fost sanţionată de forul continental, ca urmare a comportamentului supoerterilor, catalogat drept „rasist şi/sau discriminatoriu”.

Astfel, FCSB a primit o amendă de nu mai puţin de 20.000 de euro şi se vede nevoită să-şi închidă anumite sectoare ale arenei pe care va disputa primul meci din grupa de Europa League.

În comunicatul dat de UEFA se menţionează faptul că FCSB va trebui să nu le pună la dispoziţie fanilor, la meciul cu RFS, 2000 de locuri.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:37

Bernadette Szocs şi Eliza Samara, gata de spectacol la WTT Champions Macao 2024! Competiţia e în AntenaPLAY

11:26

Mirel Rădoi, la un pas de revenirea în Liga 1! Fostul selecționer, negocieri avansate pentru preluarea unei echipe

11:19

Mihai Rotaru şi-a găsit atacant! Jucătorul de naţională care semnează cu Universitatea Craiova

11:04

Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid

11:00

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

10:54

Reacția lui Cristiano Ronaldo, după ce a ajuns la 900 de goluri marcate în carieră! Ce a spus despre retragere

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică 6 Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa”
Citește și