Închide meniul

Surprize uriașe în echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu Rangers! Inovațiile lui Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 24 octombrie 2024, 17:33

Reclamă
Surprize uriașe în echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu Rangers! Inovațiile lui Gigi Becali

Gigi Becali a pregătit surprize uriașe în echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu Rangers.

FOTO: Hepta

Sunt surprize uriașe în echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu Rangers! Gigi Becali a trecut peste problemele de lot și a ales o formulă de start cel puțin surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Rangers și FCSB se va juca de la ora 22:00. Partida care contează pentru etapa cu numărul 3 din Europa League va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Surprize uriașe în echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu Rangers!

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Gigi Becali a decis să îl titularizeze pe Luis Phelipe pentru meciul de pe „Ibrox Stadium”.

De asemenea, patronul campioanei a ales o formulă defensivă total surprinzătoare. Mihai Popescu va fi titular, în postul de fundaș stânga, în timp ce Alexandru Pantea se va afla în partea dreaptă a apărării.

Totodată, Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și l-a titularizat și pe Marius Ștefănescu, pentru duelul cu Rangers.

Reclamă
Reclamă

Iată cum va arăta echipa de start a FCSB-ului, la meciul cu Rangers, potrivit sursei citate anterior:

FCSB (4-2-3-1): Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, M. Popescu – Edjouma, Alhassan – Ștefănescu, Luis Phelipe, Miculescu – Bîrligea.

”Cea mai mare amenințare”. Ce au scris jurnaliștii scoțieni despre Daniel Bîrligea, înainte de partida cu Rangers

Iată ce au scris jurnaliștii scoțieni despre Daniel Bîrligea. Atacantul în vârstă de 24 de ani va fi titular în partida din etapa a treia din Europa League. Rangers-FCSB începe la ora 22:00 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Daniel Bîrligea a marcat golul victoriei împortriva lui PAOK, în meciul din etapa a doua din Europa League.

Jurnaliștii de la Daily Record UK au făcut o scurtă analiză a echipei patronate de Gigi Becali. Astfel, scoțienii au identificat cine este jucătorul care le va crea cele mai mari probleme celor de la Rangers.

Potrivit sursei citate, Daniel Bîrligea va fi cea mai mare amenințare pentru trupa antrenată de Philippe Clement.

”Internaționalul român, Daniel Bîrligea, va fi cea mai mare amenințare pe care echipa o va înfrunta, deoarece a marcat patru goluri în ultimele cinci meciuri, ajutând formația sa să o învingă pe Dinamo în weekend. De asemenea, a marcat în ambele meciuri din Europa”, au scris jurnaliștii.

Noua ”perlă” a lui Becali a costat-o pe FCSB 2 milioane de euro. Daniel Bîrligea a fost transferat de la CFR Cluj în septembrie, atunci când cota sa de piață era estimată la 1,6 milioane de euro. În prezent, atacantul roș-albaștrilor este cotat pe Transfermarkt la 2 milioane de euro.

Bîrligea a marcat patru goluri în șase apariții în tricoul roș-albaștrilor și a înregistrat 380 de minute în partidele jucate de campioana României.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și