Închide meniul

Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz

Antena Sport Publicat: 28 august 2024, 14:38

Reclamă
Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz

Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz

Jucătorii de la FCSB / Profimedia Images

FCSB – LASK Linz, meciul care va decide echipa calificată în grupele Europa League, se dispută joi, de la ora 21:30, pe stadionul Ghencea. Iată unde se vede meciul FCSB – LASK Linz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi meciul FCSB – LASK Linz în AntenaPLAY pe canalul România TV*, joi, de la ora 21:30. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Meciul FCSB – LASK Linz va putea fi urmărit în AntenaPLAY, pe canalul România TV. În turul disputat la Linz, scorul a fost 1-1.

Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz

Adil Taoui a deschis scorul în meciul tur, în minutul 34. David Miculescu a egalat cu o lovitură perfectă de cap, în minutul 45+1. Ambele echipe au mai avut ocazii de gol în partida disputată la Linz. Berisha a trimis balonul în bară, în minutul 86 al meciului.

Joyskim Dawa nu va evolua în partida retur, FCSB – LASK Linz. Dawa a primit cartonaşul galben în minutul 60 şi va fi suspendat o etapă în competiţiile europene, pentru cumul de cartonaşe galbene.

LASK Linz va avea şi ea două absenţe importante la meciul retur cu FCSB. Decarul austriecilor, Robert Zulj (32 de ani), a suferit o fractură nazală şi a fost operat. El nu va putea evolua nici măcar cu o mască pe faţă. O altă pierdere pentru austrieci este cea a portarului titular al lui LASK Linz, Tobias Lawal. Lawal s-a accidentat la încălzire în meciul tur cu FCSB, locul său în poartă fiind luat de Siebenhand. Tot el va apăra şi în meciul de pe Ghencea.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a spus ce lovitură financiară reuşeşte dacă FCSB trece de LASK Linz

Gigi Becali a dezvăluit suma uriaşă pe care o va încasa în acest sezon FCSB dacă va reuşi să treacă de LASK Linz. Dacă reuşeşte să îl vândă şi pe Darius Olaru, Becali va avea încasări de 30 de milioane de euro. Roş-albaştrii l-au vândut deja pe Florinel Coman la Al-Gharafa, pentru 5.250.000 de euro. Becali a transmis chiar că FCSB va încasa un milion de euro în plus fiindcă Al-Gharafa nu a trimis banii pentru Coman în termenul stabilit.

Dacă mă calific în Europa League, mai iau de acolo… și cu banii pe Coman și cu banii pe Olaru, păi eu iau vreo 30 de milioane cu totul. Cu televiziunile, cu sponsori…, iau vreo 30 de milioane. Noi nu cheltuim 30 de milioane, cheltuim 10-12”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB are deja asigurată prezenţa în grupele unei competiţii europene. Dacă va reuşi să o elimine pe LASK Linz, campioana României va evolua în grupele Europa League. Dacă nu, FCSB va juca în grupele Conference League.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

 

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 august

16:34

Liverpool l-a transferat pe jucătorul care a refuzat Barcelona! Fabrizio Romano a făcut anunţul: „A acceptat imediat”

16:30

Alex Chipciu a primit vestea de la Mircea Lucescu! Ce s-a întâmplat înainte de meciul Kosovo – România

15:37

Carlo Ancelotti, mesaj direct despre Kylian Mbappe după primele meciuri la Real Madrid: „Nu e momentul să ne facem griji”

15:28

Risto Radunovic se gândește doar la calificare, înainte de FCSB – LASK Linz: „Vreau să jucăm în Europa League!”

15:17

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – LASK Linz! A comentat și ultimele rezultate: „Ne vom reveni! Să fiți siguri”

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională 6 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier
Citește și