Închide meniul

„Va fi o problemă!” Helmut Duckadam, semnal de alarmă pentru FCSB înaintea returului cu LASK Linz

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2024, 21:04

Reclamă
„Va fi o problemă! Helmut Duckadam, semnal de alarmă pentru FCSB înaintea returului cu LASK Linz

Helmut Duckadam, semnal de alarmă pentru FCSB înaintea returului cu LASK Linz

Jucătorii FCSB-ului, la finalul unui meci/ Profimedia

Helmut Duckadam a tras un semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea returului cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League. Fostul portar consideră că roş-albaştrii se confruntă cu mari probleme, din punct de vedere defensiv, înaintea confruntării cu austriecii din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi LASK Linz au remizat în partida tur, scor 1-1. Returul se va disputa joi, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Helmut Duckadam, semnal de alarmă pentru FCSB înaintea returului cu LASK Linz

Helmut Duckadam a tras concluziile, după ce FCSB a pierdut cu Hermannstadt, în etapa a şaptea a Ligii 1. Acesta a oferit declaraţii despre umătoarea partidă a campioanei, din play-off-ul Europa League.

Duckadam este de părere că apărarea FCSB-ului va suferi la meciul cu austriecii, dat fiind faptul că Joyskim Dawa va fi suspendat. „Eroul de la Sevilla” consideră totuţi că roş-albaştrii vor obţine fără emoţii biletele pentru grupa de Europa League. Acesta consideră, de asemenea, că grupa de Conference League ar fi o variantă mai bună pentru campioni.

„Da, va fi o problemă la fundașii centrali. Dar Lask Linz nu este, cred eu, o echipă care să poate pune probleme. În primul rând, FCSB va juca la București, nu va mai fi deplasare. Apoi, va avea de partea sa publicul. Eu cred că se va califica.

Reclamă
Reclamă

Cu toate că, dacă privești în ansamblu, Conference League va fi o variantă mai bună pentru FCSB. Din punct de vedere financiar, mă refer”, a declarat Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Gigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB

Gigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB! Contactat de Antena Sport, Gigi Becali a declarat că nu are de gând să ia nicio măsură după ce FCSB a ajuns pe penultimul loc în Liga 1.

Gigi Becali spunea, după înfrângerea cu Hermannstadt, că va merge la echipă şi va discuta faţă în faţă cu jucătorii.

Reclamă

„(n.r.: Ce măsuri veţi lua?) Nicio măsură, e foarte bine, da! Nicio supărare, nu e supărare. Vorbim atunci, după meci, ce vorbim, la revedere după aia, trece”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Patronul FCSB-ului a lămurit lucrurile şi în privinţa presupusului transfer al lui Joyskim Dawa de la FCSB. El a susţinut că nu l-a contactat nimeni pentru a-l vinde pe Dawa, după ce africanii au scris că a primit o ofertă de 2 milioane de euro de la Panathinaikos pentru fundaşul camerunez.

„(n.r: Am înţeles că aveţi o ofertă pentru Dawa?) Habar nu am, nu ştiu nimic, dacă tu ştii, să fii sănătos. Nu ştiu eu, eu nu ştiu”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:08

Sabrina Voinea a făcut apel la Tribunalul Federativ! Răsturnare de situaţie, după scandalul uriaş de la Jocurile Olimpice

22:00

Mihai Stoica, reacție vehementă după ce FCSB a avut un gol anulat în 0-2 cu Hermannstadt: „E viciere de rezultat!”

21:28

LIVE TEXTUTA – Farul Constanţa 0-0. Duel „de foc” între Mircea Rednic şi Gică Hagi, la mijlocul clasamentului Ligii 1

21:26

Alexandru Chipciu, savuros după ce U Cluj a urcat pe primul loc: „Să fim ca Leverkusen!” Ce a spus despre convocarea la naţională

21:16

Dan Nistor a dezvăluit „problema” lui Ioan Ovidiu Sabău, după ce U Cluj a ajuns pe primul loc. Mesaj după 2-0 cu Gloria Buzău

21:01

Gloria Buzău – U Cluj 0-2! Thiam și Nistor au dus „șepcile roșii” pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și