Închide meniul

Vlad Chiricheş va reveni în primul 11 de la FCSB! Anunţul ferm al lui Gigi Becali, după accidentarea lui Ngezana

Viviana Moraru Publicat: 24 septembrie 2024, 16:40

Reclamă
Vlad Chiricheş va reveni în primul 11 de la FCSB! Anunţul ferm al lui Gigi Becali, după accidentarea lui Ngezana

Vlad Chiricheş va reveni în primul 11 de la FCSB

Vlad Chiricheş, în timpul unui antrenament la FCSB/ Profimedia

Vlad Chiricheş va reveni în primul 11 de la FCSB, pentru duelul cu Riga, din Europa League. Gigi Becali a făcut anunţul şi a dezvăluit că experimentatul fundaş central îi va lua locul lui Siyabonga Ngezana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyabonga Ngezana va sta „pe bară” timp de o lună şi va rata debutul în grupa de Europa League. FCSB va primi vizita celor de la Riga, în prima etapă, meciul urmând să se dispute joi, de la ora 22:00.

Vlad Chiricheş va reveni în primul 11 de la FCSB

Gigi Becali a anunţat pe ce fundaşi centrali se va baza, la meciul cu Riga, din Europa League. Mihai Popescu şi Vlad Chiricheş vor fi titulari pentru FCSB, la duelul de pe Arena Naţională.

Gigi Becali a luat decizia de a se baza pe Mihai Popescu, după ce fundaşul a fost eliminat în duelul cu Petrolul, din Liga 1. Latifundiarul din Pipera îl va lăsa pe bancă pe Joyskim Dawa, cel care va evolua în meciul de campionat, din runda viitoare.

„Nu cunosc Riga, jucăm acasă și trebuie să câștigăm. Nu ne încurcă absența lui Ngezana, dar suntem mai slabi fără el. Poate să joace Popescu cu Chiricheș, Popescu o să fie suspendat în campionat și o să joace Popescu. E suspendat și de asta trebuie să joace Popescu, trebuie să rulăm jucătorii”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Ultimul meci bifat de Vlad Chiricheş la FCSB a fost pe 29 august. La momentul respectiv, fundaşul a fost trimis în teren pe finalul returului cu LASK Linz, din play-off-ul de Europa League. Chiricheş a prins primul 11 ultima dată pe 9 august, în duelul campioanei cu Farul.

Gigi Becali a anunţat lovitura financiară pe care a dat-o la FCSB

Gigi Becali a anunţat lovitura financiară pe care a dat-o la FCSB! Patronul roş-albaştrilor este în culmea fericirii după ce deja au intrat 2.5 milioane de euro în conturile FCSB din biletele pentru Europa League.

Biletele pentru meciurile roş-albaştrilor din Europa League se vând la pachet. Becali estimează că va încasa 5 milioane de euro, în total, doar din biletele pentru competiţia europeană.

Reclamă

„Am încasat cam 2.5 milioane de euro. E ceva în România, nu? Iau 5 milioane de euro din bilete, cine a mai realizat asta?

Brandul pe care eu l-am luat, l-am ţinut sus. Ce, Dinamo nu e brand? Rapid nu e brand? Şi au trecut prin insolvenţe. Timişoara, Argeş, Bacău…”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și