Închide meniul

EXCLUSIV | A ajutat-o pe echipa lui Becali să obţină ultimul titlu şi acum este sigur: "FCSB câştiga derby-ul cu 2-0!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 octombrie 2020, 11:21

EXCLUSIV | A ajutat-o pe echipa lui Becali să obţină ultimul titlu şi acum este sigur: "FCSB câştiga derby-ul cu 2-0!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristi Tănase a câştigat de trei ori titlul cu FCSB

"Dodel" a ajuns între timp la Academica Clinceni, dar urmăreşte cu mare interes ceea ce se întâmplă la FCSB. Mijlocaşul cu 41 de apariţii în tricoul naţionalei României speră ca trupa lui Toni Petrea să o detroneze pe CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Tănase, cu sufletul la FCSB

Veteranul de 33 de ani îi ţine pumnii lui FCSB în derby-ul cu Dinamo. Tănase este sigur că echipa sa de suflet nu va avea probleme în disputa cu "câinii" lui Contra.

"E derby şi o să fie mereu un derby frumos. Este şi pe foaie şi o să fie şi pe teren. Îmi doresc să câştige FCSB şi eu cred că o să câştige cu 2-0", a declarat Tănase în exclusivitate pentru AS.ro.

Focarul de infecţie de la FCSB a contribuit decisiv la eliminarea din Europa League. "Dodel" speră ca pandemia să nu îi scoată pe roş-albaştri din cursa spre titlu.

"De cinci ani cred că nu a mai luat campionatul. Când nu sunt rezultate e foarte greu pentru echipă, pentru jucători. Nu mai ai moral. Nu ştiu ce pot să facă, mai ales în perioada aceasta cu acest virus. Eu sper să treacă cât mai repede acest virus, să îşi revină cât mai repede, să poată să ia campionatul FCSB", a spus Cristi Tănase.

Reclamă

Roş-albaştrii au scăpat de probleme chiar înaintea duelului cu Dinamo, care va fi în această seară, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Dennis Man, Valentin Creţu, Ionuţ Vînă, Olimpiu Moruţan şi Iulian Cristea au fost testaţi negativ. Numai Marius Briceag continuă să fie infectat cu Covid-19.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și