Închide meniul

EXCLUSIV | Accidentările, blestemul lui Florinel Coman! Anunțul făcut de fostul impresar al jucătorului

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 aprilie 2021, 6:50

EXCLUSIV | Accidentările, blestemul lui Florinel Coman! Anunțul făcut de fostul impresar al jucătorului

Florinel Coman are ruptură musculară! Veste dezastruoasă primită de "Mbappe" după un RMN

Florinel Coman s-a accidentat grav / Hepta

Fostul impresar al jucătorului dă vina pe ghinion pentru ce i s-a întâmplat lui Coman în acest sezon. Acesta a evoluat în 22 de meciuri, în acest sezon, pentru FCSB, în toate competițiile, reușind doar două goluri și 8 pase decisive, după ce în sezonul trecut a fost golgheterul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a avut ghinion, s-a accidentat anul trecut, în vară, în preliminarii, a stat două-trei luni de zile, nu este ușor să-ți revii, ulterior au apărut și alte complicații și atunci sigur că nu poți să-ți revii la forma pe care a avut o el acum un an, dar asta e, în viață sunt și ghinioane, dar eu sunt convins că Florinel Coman va reveni la ceea ce a fost el, fără discuție”, a anunțat Victor Becali, într-un interviu pentru AntenaSport. 

Război între FRF și FCSB din cauza accidentării lui Florinel Coman

Accidentarea lui Florinel Coman, din meciul cu Macedonia de Nord, a iscat un adevărat război între FRF și FCSB. Cei din staff-ul naționalei susțin că atacantul a venit cu probleme de la echipa de club, dar Toni Petrea a ținut să-i contrazică.

Cum adică, nu înţeleg? Eu nu ştiu nimic de aşa ceva, dacă avea dureri înainte sau le-a simţit acolo. Trebuia să observe chestia asta. La noi nu s-a pus problema să aibă vreo problemă medicală”, a declarat antrenorul celor de la FCSB.

Ajuns la 23 de ani, Coman este cotat la 5,5 milioane de euro de transfermarkt.com, fiind al doilea cel mai valoros jucător din campionatul intern, după Alexandru Cicâldău.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și