Închide meniul

EXCLUSIV | Andrei Stoica îl provoacă pe Alibec la un meci de FIFA: ”Sunt invincibil cu Liverpool!”

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 6 aprilie 2020, 9:40

EXCLUSIV | Andrei Stoica îl provoacă pe Alibec la un meci de FIFA: ”Sunt invincibil cu Liverpool!”

Facebook Andrei Stoica / Denis Alibec

Andrei Stoica și Denis Alibec

Poreclit Mister KO, Andrei Stoica își petrece timpul acasă, alături de familie. Printre multele activități casnice, Andrei își face timp și pentru a doua mare pasiune după luptele din ring, fotbalul. Nu cel real, ci fotbal pe playstation, acolo unde spune că este neînvins… în fața fratelui său, Bogdan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am avut timp să ne perfecționăm la FIFA. Cu siguranță eu sunt mult mai bun decât Bogdan. Îmi pune probleme de fiecare dată, dar la final eu ies câștigător”, spune Andrei, care încearcă să se mențină în formă și în viața reală, acolo unde are meci de titlu mondial în promoția ONE la finalul lunii mai.

Acesta a lansat și o provocare la FIFA. Andrei Stoica vrea să joace cu Denis Alibec, un alt împătimit al jocurilor. ”Cine crede că-mi poate ține piept, îl invit la o partidă de FIFA. Denis Alibec, te provoc! Ar fi frumos să organizam un campionat online între persoane publice. Ar fi o idee bună să profităm de ocazie, dacă tot stăm acasă”, a spus Mister KO.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și