Închide meniul

EXCLUSIV | Anghel Iordănescu a elucidat misterul. De ce nu a bătut penalty în finala de la Sevilla

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 9:51

EXCLUSIV | Anghel Iordănescu a elucidat misterul. De ce nu a bătut penalty în finala de la Sevilla

Anghel Iordănescu a dat verdictul în cazul "FCSB - CFR Cluj în Ghencea"

Profimedia

Iordănescu s-a retras din activitate în 1984, dar Ienei l-a convins să joace în finala Cupei Campionilor din 1986, pe vremea când avea 36 de ani. Anghel Iordănescu împlinește astăzi 70 de ani

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt momente delicate. Nu mai eram un jucător activ, renunțasem la cariera de jucător cu doi ani înainte. Eram nepregătit și mental și fizic. Era greu pentru mine să execut acea lovitură”, a spus Anghel Iordănescu pentru AntenaSport.

Finala de vis de la Sevilla se află printre cele mai fericite momente din fotbal pentru Anghel Iordănescu.

Bucuria mea a fost la Sevilla sau la Supercupa Europei de la Monte Carlo. Probabil și cele două trofee continentale obținute în Arabia Saudită sunt momente frumoase. Meciurile de la echipa națională au avut pentru mine cea mai mare încărcătură emoțională. Echipa națională este a noastră, este țelul suprem al oricărui antrenor de fotbal”, a mai spus Iordănescu.

Cine este Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu a antrenat echipe precum Steaua, Anorthosis Famagusta, Al-Hilal, Rapid București, Al Ain (de două ori) și Al Ittihad. De asemenea, a fost selecționerul României în trei rânduri (1993-1998, 2002-2004 și 2014-2016) și o dată selecționerul Greciei (1998-1999). Ca jucător a evoluat doar la Steaua și OFI Creta.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată despre plecarea de la naţională
Echipa naţională • 12 apr., 10:41
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!”
Anghel Iordănescu e de părere că FCSB a câştigat campionatul!
Liga 1 • 7 apr., 23:00
Anghel Iordănescu e de părere că FCSB a câştigat campionatul! „Săgeţi” către olteni: „Anunţă că se bat la titlu, dar renunţă”
Anghel Iordănescu, verdict în privinţa titlului după Rapid - CFR Cluj 1-4
Liga 1 • 6 apr., 23:29
Anghel Iordănescu, verdict în privinţa titlului după Rapid – CFR Cluj 1-4: „FCSB câştigă campionatul cu Gigi Becali antrenor”!
Sergio Ramos a marcat pentru Sevilla chiar de ziua sa
La Liga • 30 mart., 18:28
Sergio Ramos a marcat pentru Sevilla chiar de ziua sa! Veteranul a obținut 3 puncte importante de la meciul cu Getafe
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu