Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | A dat Japonia pe România! De ce a ales Ovidiu Burcă să revină în țară. Ce-l sfătuia Gică Popescu + aventurile din Ecuador

Silviu Corneanu Publicat: 11 aprilie 2021, 12:43

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | A dat Japonia pe România! De ce a ales Ovidiu Burcă să revină în țară. Ce-l sfătuia Gică Popescu + aventurile din Ecuador

AS.ro

Ovidiu Burcă a fost invitat la AS.ro LIVE

Burcă a dezvăluit faptul că Popescu l-a sfătuit să rămână în Japonia, dar el voia să devină mare fotbalist și să evolueze pentru echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am avut posibilitatea să rămân în Japonia. Tatăl meu, chiar și Gică Popescu, îmi spuneau să rămân în Japonia. Eu eram un tânăr care visam să joc la echipe mari, la echipa națională, iar ei îmi spuneau să rămân acolo. 

Am avut posibilitatea să rămân acolo, mi-au oferit încă un an de contract, dar eu eram setat să vin în România, doar asta aveam în minte”, a povestit Ovidiu Burcă la AS.ro LIVE.

Ovidiu Burcă, aventuri în Ecuador

Înainte de a ajunge în Japonia, Ovidiu Burcă a evoluat în Ecuador, fiind primul jucător european care ajunge acolo.

Reclamă

Era foarte cald, infernal de cald. Exista un sezon cu căldură, iar apoi un sezon ploios. Începeau ploile din decembrie și țineau până în martie, apoi foarte cald. Problema nu a fost să mă adaptez la căldură. Problema era când mergeai la Quito, la 3.200 de metri. În anul ăla nu am câștigat niciun meci acolo. 

Ai nevoie de 3 săptămâni să te adaptezi. Am avut antrenori care au hotărât să mergem în ziua jocului, ca să nu existe acea adaptare, impactul cu lipsa de oxigen să fie cât mai mic. Dacă mergeai cu două trei zile înainte, erai bulversat total”, a mai povestit Burcă.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
Vezi toate știrile
Citește și