Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Adi Popa a dezvăluit cum a fost refuzat de Steaua. „E mic, n-are şanse, duceţi-l la carte, doamnă!”. Cum şi-a luat revanşa: „Eu car pianul, nu cânt la el”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2021, 10:58

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Adi Popa a dezvăluit cum a fost refuzat de Steaua. „E mic, n-are şanse, duceţi-l la carte, doamnă!. Cum şi-a luat revanşa: „Eu car pianul, nu cânt la el

AS.ro LIVE

Adi Popa a dezvăluit cum a fost refuzat de Steaua

Adi Popa a dezvăluit cum a fost refuzat de Steaua, la începutul carierei. La scurt timp distanţă şi-a luat revanşa. A jucat apoi timp de cinci ani la FCSB, perioadă în care a cucerit trei titluri, două Cupe ale României, două Cupe ale Ligii şi Supercupa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a dezvăluit cum a fost refuzat de Steaua. Nici Rapid nu l-a vrut

Eu sunt născut şi crescut în Bucureşti. Am fost refuzat la Steaua, Rapid, mai multe echipe de top: ‘E mic, n-are şanse, duceţi-l la carte, doamnă!’. Am început la CSS1, am avut parte de un antrenor extraordinar acolo. Am câştigat de câteva ori pe Bucureşti campionatul, ceea ce e foarte greu pentru un club şcolar în faţa academiilor. Culmea ironiei, în primul meci… am debutat împotriva Stelei şi cred că i-am bătut cu 6-1„, a declarat Adi Popa la emisiunea AS.ro LIVE.

Mijlocaşul ofensiv a evoluat pentru Academica Clinceni în 19 partide din acest sezon şi a înscris două goluri. În această lună i-a oferit o pasă decisivă lui Cordea, în remiza cu FCSB, scor 2-2.

Nu aş spune că a fost un sezon greu, ci foarte greu. S-au jucat foarte multe meciuri, într-un timp foarte scurt, cu vacanţe foarte scurte, fără perioade de pregătire. Să joci un an şi jumătate fără cantonament… practic ultimul cantonament a fost înainte de pandemie.

Ăsta este felul meu de a fi, îmi dau viaţa împotriva oricărei echipe. Aşa am ajuns să am rezultate, aşa am ajuns sus… respectându-mi meseria, nu sunt un Messi să driblez şapte-opt şi să dau gol. Eu prin muncă, alergare, devotament, aşa am reuşit. Eu sunt ăla de car pianul, să spunem aşa. Nu cânt la el!„, a spus „Motoreta” Adi Popa.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și