Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Adrian Enache, coleg de echipă cu Dănuţ Lupu. "Îl aducea tatăl lui cu betoniera la antrenament!" De ce îl consideră cel mai mare fotbalist al României

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 8:15

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Adrian Enache, coleg de echipă cu Dănuţ Lupu. "Îl aducea tatăl lui cu betoniera la antrenament!" De ce îl consideră cel mai mare fotbalist al României

AS.ro

Adrian Enache, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Adrian Enache consideră că Dănuţ Lupu este cel mai mare fotbalist al României, peste Gică Hagi, Nicolae Dobrin şi Ilie Balaci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AS.ro LIVE | Adrian Enache, despre Dănuţ Lupu: "Uite, descarcă pământul! / Nu, îl descarcă pe Lupu!" 🙂

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau juniori la FC Galaţi.

"Am auzit că din Micro 40, cartierul aeroport, vine un anume Lupu, Lupu Dănuţ. A venit aşa, cu… (n.r. imită mersul lui Lupu). Talent era de la început. 

El nu venea cu tramvaiul la antrenament. Tatăl lui lucra pe o betonieră, făceau stadionul Dunărea 2. Îl descărca remorca, bam! Şi el: 'Ce-ai făcut, mă, tată, că e dimineaţă?!' (n.r. se freacă la ochi). 

Taică-su a tras de el! El era mare talent, dar era aşa mai… Noi eram pe teren şi ziceam: 'Uite, descarcă pământul! / Nu, îl descarcă pe Lupu!' Băi, şi când lua mingea, îţi dai seama!", a declarat Adrian Enache, la AS.ro LIVE. 

Reclamă

AS.ro LIVE | Adrian Enache, despre Dănuţ Lupu: "Ceilalţi au muncit foarte mult. El a jucat doar din talent"

Adrian Enache nu uită nici acum meciurile în care a jucat alături de Dănuţ Lupu.

"Ceilalţi au muncit foarte mult. El a jucat doar din talent. După părerea mea, cel mai mare. El nici nu se uita la mine şi îmi dădea mingea exact unde aveam nevoie. 

Eu eram vârf de atac, el era mijlocaş. Se uita puţin aşa, se întorcea cu spatele, ăia credeau că driblează, şi o dădea aşa", şi-a adus aminte Enache. 

Reclamă 4 / 0/3

Fostul căpitan al naţionalei artiştilor l-a cunoscut bine şi pe Mihai Stoica. "Stăteam în bloc cu Meme Stoica. E colegul meu de facultate. Am terminat 'Metalurgie' amândoi. Inginer metalurgic, Meme Stoica!", a mai spus Adrian Enache la AS.ro LIVE.

VEZI AICI VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI DĂNUŢ LUPU

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și