Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Adrian Mutu era cu un picior în Ghencea! Cum l-a ratat Steaua pe ”Briliant”: ”A fost două luni la mine în clasă!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 21 aprilie 2021, 12:59

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Adrian Mutu era cu un picior în Ghencea! Cum l-a ratat Steaua pe ”Briliant”: ”A fost două luni la mine în clasă!”

Profimediaimages

Adrian Mutu putea ajunge la Steaua

Cred că cel mai mare jucător care mi-a trecut prin mână a fost Ogăraru. Deși, l-am avut în clasă, vreo două luni, și pe Mutu. Nu a putut să ia transferul către Steaua. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

L-a adus Steaua, de la Pitești, dar nu s-a dat ce s-a cerut pe el și s-a întors înapoi. A stat două luni la mine în clasă, cei de la Steaua nu i-au luat transferul.

Nu s-au înțeles cluburile și a fost nevoit să plece la Pitești. L-am avut elev, da, pe Mutu. Era Anghelini antrenor la Steaua”, a dezvăluit Tomiță la AS.ro LIVE.

 

Reclamă

Adrian Mutu rămâne selecţionerul României

Lui Adrian Mutu i-a expirat contractul cu naţionala României U21, dar Mihai Stoichiţă susţine că Federaţia Română de Fotbal a ajuns la un nou acord cu "Briliantul", astfel că, în acest moment, lipseşte doar un anunţ oficial.

"Adi Mutu urmează să îşi prelungească contractul, din ce ştiu eu. Bineînţeles. El vrea să rămână şi noi vrem să rămână, vom vedea", a spus Mihai Stoichiţă, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Adrian Mutu a fost la un pas de Steaua

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și