Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Adrian Ropotan se teme pentru viitorul lui Dinamo. "Poate să vină şi Mourinho, jucătorii sunt demoralizaţi!" Care ar putea fi salvarea "câinilor"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2021, 8:41

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Adrian Ropotan se teme pentru viitorul lui Dinamo. "Poate să vină şi Mourinho, jucătorii sunt demoralizaţi!" Care ar putea fi salvarea "câinilor"

AS.ro LIVE

Adrian Ropotan, convins că nici Jose Mourinho nu o poate salva pe Dinamo

Mijlocaşul care a ajutat-o pe echipa din Ştefan cel Mare să câştige ultimul titlu, în sezonul 2006-2007, este convins că nici măcar Jose Mourinho nu ar putea să o ajute pe Dinamo să încheie seria de şapte meciuri la rând fără victorie, în campionat. Jerry Gane tocmai şi-a dat demisia după eşecul cu FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Ropotan: "Numai Pablo Cortacero ştie ce va continua la Dinamo"

"E neplăcut, în momentul de faţă ar putea să vină şi Jose Mourinho. E greu să pui nişte jucători care sunt total demoralizaţi pe linia de plutire, indiferent că suporterii încearcă să facă ceva. Când te gândeşti că ai semnat pe un salariu şi după aceea… ştiai că poate în spatele acestei oferte de la Dinamo aveai o ofertă mult mai bună, dar ai ales să vii la Dinamo pentru că erau nişte bani pentru România. 

Acum echipa nici nu mai are performanţe şi nici tu nu mai dai randament, nu ştii dacă mai poţi să prinzi ceva. Toată lumea plânge acum", a declarat Adrian Ropotan la AS.ro LIVE.

După luni de zile în care clubul a fost ţinut în viaţă de suporterii dinamovişti, Pablo Cortacero a anunţat că va reveni în România. Se va prezenta la Tribunalul Bucureşti, unde se va judeca procesul în urma căruia spaniolul speră să redevină președinte al CA la Dinamo.

"E dureros că vorbim despre o situaţie ca aceasta la Dinamo. Aşa se întâmplă când aduci nişte oameni de acest fel. Ce va continua Cortacero numai el ştie…normal, sunt bani de luat. 

Reclamă

Singura ieşire e să vină un nebun frumos, care să ţină cu Dinamo cu adevărat şi să investească foarte mulţi bani. Dinamo este un club care trebuie ţinut cu foarte mulţi bani. Nu poţi să plăteşti salarii de 1.000-2.000 de euro şi să vrei performanţă", a transmis fostul jucător al lui Dinamo.

Cortacero a specificat că nu are de gând să renunţe la pachetul de 73% de acţiuni pe care îl are la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo, fără victorie de 7 meciuri în campionat
  • Alb-roşiii au ajuns pe locul 14 în clasamentul Ligii 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și