Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Alessandro Caparco, lecție de viață primită de la Angelo Peruzzi! A debutat la 16 ani la Juventus, într-un meci cu Lazio

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 14 mai 2021, 9:06

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Alessandro Caparco, lecție de viață primită de la Angelo Peruzzi! A debutat la 16 ani la Juventus, într-un meci cu Lazio

AS.ro

Alessandro Caparco a fost invitat la AS.RO live

Născut în regiunea Piemonte, fostul goalkeeper a crescut în sud, la Napoli, acolo unde vărul său este liderul peluzei B, și a făcut junioratul la Torino, trecând pe la ambele echipe. Alessandro Caparco, lecție de viață de la Peruzzi, chiar după primul antrenament la Juve.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessandro Caparco, lecție de viață de la Angelo Peruzzi

Fostul mare portar al Italiei a fost cel care l-a luat sub aripa sa. Caparco a povestit cum acesta l-a luat cumpărături, iar el a rămas uimit când Peruzzi a cerut reducerea de care beneficia. „Ăștia sunt bani munciți, nu se aruncă așa„, i-a transmis atunci fostul goalkeeper de la Juventus.

Când am ajuns la Juventus, după primul antrenament, Peruzzi m-a chemat la el: copile, hai să mergem la cumpărături. El m-a luat sub aripa lui. Am fost cu el și cu familia sa, soția și copilul, la cumpărături. Am fost ca și băiatul lui. Ne-am plimbat puțin prin Torino, apoi am mers în cel mai mare magazin.

Am intrat acolo și mi-a zis să-mi iau ce vreau. Eu, de rușine, nu am luat nimic, iar când am ajuns la casă m-a întrebat ce am luat. S-a dus el și mi-a luat două tricouri. Și acum se zbârlește părul pe mine. Când am mers să plătim, a întrebat cât costă, iar apoi a zis: doamnă, eu am reducere.

A văzut că mă uit așa și mi-a explicat: copile, ăștia sunt bani munciți, banii munciți nu-i arunci. El avea bani să cumpere tot magazinul ăla. Când mergeam la restaurante, ei nu plăteau. Se ridicau, mulțumim frumos, și plecau. Pentru restaurante era o onoare să vină jucătorii de la Juventus la ei. Pentru ei era o reclamă„, a declarat Caparco la AS.ro LIVE.

Reclamă

Alessandro Caparco a debutat la Juventus, cu Lazio

Caparco și-a amintit de meciul de debut la Juventus și a povestit cum a doua zi, tot liceul, în frunte cu directorul, l-au aplaudat în momentul în care a ajuns la școală.

„Am debutat la Juventus la 16 ani, într-un meci cu Lazio. Am jucat 14 minute. A doua zi când m-am dus la școală. Tot liceul, inclusiv directorul, erau afară, m-au aplaudat și pe tot liceul era un banner mare cu numele meu. Îmi dau lacrimile și acum. Când eram la echipa mare, la Juventus, venea șoferul după mine să mă ia de la liceu”, a dezvăluit Caparco.

Reclamă 4 / 0/3

Alessandro Caparco, povești amuzante din perioada petrecută la Juventus

Alessandro Caparco a povestit amuzat cum vorbea singur la telefon, după ce a primit unul cadou de la sponsorul lui Juventus. Cartela era prea scumpă pentru a și-o putea permite.

Juventus avea un sponsor care făcea telefoane mobile. Veneau în vestiar.. Se puneau în mijloc toate și căpitanul le împărțea. Pe vremea aia era ceva wow. Mi-a dat și mie unul, iar eu nici nu aveam cartelă, pentru ca era foarte scumpă. Mergeam pe stradă, deschideam clapeta la telefon și vorbeam singur„, își amintește, amuzat, Caparco.

Zinedine Zidane, discuții cu Alessandro Caparco

Caparco a rămas impresionat de faptul că starurile lui Juventus vorbeau mereu cu ei.

Am jucat cu Del Piero, Inzaghi, Zidane. Dacă ei nu veneau să discute cu tine, nu aveai ce să cauți să te bagi tu în seamă. Dar erau super ok, Zidane vorbea cu mine cum vorbea cu ei. Veneau, purtau discuții cu noi”, susține Caparco.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și