Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Alexandru Bourceanu, hotărât și decisiv în viața de antrenor: ”Tot timpul trebuie să te combați pe tine!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 16 decembrie 2020, 7:53

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Alexandru Bourceanu, hotărât și decisiv în viața de antrenor: ”Tot timpul trebuie să te combați pe tine!”

profimediaimages

Alexandru Bourceanu a rămas la fel de combativ și în cariera de antrenor

Deși încă se simte bine fizic, Alexandru Bourceanu a mărturisit că nu își mai dorește să joace, dar este deja înscris la cursurile școlii de antrenori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”La trei săptămâni o lună de zile, dacă nu merg în sală, încep să mă resimt. Din punct de vedere al sănătății sunt okay, dar nu mai vreau să mai joc, vreau să antrenez. La ora 1 intru la școală.

Ne facem temele, discutăm, unii suntem ascultați, o să avem examenele. O să îl iau, încă nu am dat niciun examen, o să fie în ianuarie. Eu vreau să antrenez și trebuie să antrenez cât mai curând pentru a porni”, a declarat Bourceanu, arătând aceeași hotărâre pe care a avut-o și pe vremea când era jucător.

VIDEO cu declarațiile lui Alexandru Bourceanu

Alexandru Bourceanu: ”Sunt mai mulți antrenori de la care am învățat”

Întrebat de gazda Cătălin Oprișan de la ce antrenori a avut cel mai mult de învățat, Bourceanu a declarat că nu poate da un singur nume, pentru că la fiecare antrenor a observat lucruri pe care și-ar dori să le facă și lucruri pe care nu și-ar dori să le facă.

Reclamă

”E clar că nu sunt pregătit pentru ceva mare, încerc să adun cât mai multe informații, încerc să citesc cât mai multe chestii noi, clar nu sunt pregătit pentru prima ligă, dar probabil că pentru eșaloanele inferioare sunt pregătit.

Sunt mai mulți antrenori de la care am învățat, nu aș vrea să dau un nume. Îmi doresc să fac unele lucruri așa cum le-au făcut ei, dar mai mult decât atât îmi doresc să nu fac ceea ce am considerat eu că era greșit la ei.

Încerc să gândesc la ceea ce este, din punctul meu de vedere, cel mai important lucru pentru viața de antrenor, la gândirea reflectivă. Tot timpul trebuie să te combați pe tine, să nu presupui că primul gând care îți vine în minte este adevărat”, a mărturisit Alexandru Bourceanu.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe paginile www.as.ro/live și www.as.ro, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale ale emisiunii pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și