Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Am luat în brațe primul pom!" Peripețiile lui Nea Mărin din perioada când era dansator: "Am crezut că e cutremur"

De Antena Sport
Publicat: 19 februarie 2021, 13:29

Nea Mărin, pe numele său real, Marin Barbu, a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE. Vedeta de la ”Poftiți la Circ”, de pe Antena 1, era un danasator veritabil în tinerețe.

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Am luat în brațe primul pom!" Peripețiile lui Nea Mărin din perioada când era dansator: "Am crezut că e cutremur"

AS.ro

Nea Mărin a fost dansator la Rapsodia Română. Mai mult, el a fost și instructor pentru diferite formații. 

Reclamă

”Coșmarul” vedetelor, Nea Mărin a povestit la AS.ro LIVE  cum dansul îi ocupa aproape tot timpul din zi. 

Reclamă

"Am dansat la Rapsodia câțiva ani de zile. Dimineața la 9 eram la bară la studii. Făceam studii de caracter.După ce terminam studiile aveam repetiții de folclor până la ora 1. După luam masa și odihnă o jumătate de oră. Eu, între timp, aveam formații pe care le instruiam. 

Mă duceam acolo o oră jumătate, veneam iar acasă și fugeam. La ora 17:30 trebuia să fiu la sediu, la Rapsodia Română, pe Lipscani. La ora 18:00 începea spectacolul și se termina la ora 20:00. Erau 7-8 coregrafii", a spus Nea Mărin la AS.ro LIVE.

Nea Mărin și viața lui de dansator

 Marin Barbu, zis Nea Mărin, a dezvăluit prin întâmplări amuzante a trecut când era dansator. La un moment dat, "Coșmarul vedetelor" a fost copleșit de ritmul ridicat la care era supus. 

"Terminam spectacolul și mă duceam de trei ori pe săptămână, lunea miercurea și vinerea, mă duceam la Izvor și dansam acolo până la 11 noaptea. La un moment dat am început să dansăm în restaurante.

 La un moment dat, am pornit de la piață să mă duc la Pescăruș, după 8-10 ore de dans, alergând prin parc, am văzut aleea că a început să se clatine. Am avut impresia că e cutremur. Am luat în brațe primul pom. Creierul spunea altceva. Toată ziua dansam", a adăugat Nea Mărin. 

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
21:45 Mihai Stoica susţine că Elias Charalabous chiar va fi antrenor principal la FCSB: „El va decide tot şi va face schimbările! Hai să facem un pariu!” 21:10 Ionuţ Radu, un nou meci perfect la Auxerre! Echipa portarului român a ieşit din zona retrogradabilă din Franţa 21:04 VIDEORonaldo Deaconu, gol superb pentru Korona Kielce. Românul a fost decisiv 20:45 LIVE VIDEOMark Selby – Shaun Murphy este ACUM, LIVE, în AntenaPLAY. Show total în semifinalele Tour Championship. Echilibru perfect după prima sesiune 20:39 FotoLorena Balaci, moment înfiorător pe un stadion din România: „Mori, mă! Îmi venea să o strâng de gât” 20:11 Gregor Kobel, gafă uluitoare în Bayern Munchen – Borussia Dortmund! Dayot Upamecano şi-a trecut în cont un gol de la 60 de metri 19:47 Fabio Pechhia, după Parma – Palermo 2-1, meci ce a fost exclusiv în AntenaPLAY: „E nevoie de jucători ca Dennis Man” 19:21 FotoDinamo, campioană în Liga Zimbrilor! „Dulăii” au cucerit al şaptelea titlu la rând şi al 19-lea din istorie 19:12 FotoSuma uriaşă pe care Gigi Becali o cheltuie în fiecare lună pentru fetele sale, soţia sa şi pentru el 19:00 Ovidiu Burcă, mesaj clar pentru CSA Steaua: „Echipele care nu au dreptul să promoveze, nu au ce să caute în play-off!”
Pe același subiect
AS.ro LIVE Alina Pascu este invitata lui Dan Pascu
Extra • 30 mart., 8:00
AS.ro LIVE | Alina Pascu a fost invitata lui Dan Pavel. Multipla campioană mondială la kempo și-a spus povestea
Irina Deleanu şi Amalia Lică sunt invitatele lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE
Alte sporturi • 22 mart., 10:25
AS.ro LIVE | Irina Deleanu şi Amalia Lică au fost invitatele lui Dan Pavel
AS.ro LIVE | Dragoş Buzatu, organizatorul Victory Cup, e invitatul lui Dan Pavel, de la ora 10:30
Extra • 16 mart., 10:16
AS.ro LIVE | Dragoş Buzatu, organizatorul Victory Cup, a fost invitatul lui Dan Pavel
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea