Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Băi, macarone, vii la mine?” Alessandro Caparco, cucerit de Marius Lăcătuș: ”Mă înjura de dimineața până seară :)”. Cum s-a decis să rămână în România

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 13 mai 2021, 12:23 / Actualizat: 16 martie 2023, 0:44

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Băi, macarone, vii la mine?” Alessandro Caparco, cucerit de Marius Lăcătuș: ”Mă înjura de dimineața până seară :)”. Cum s-a decis să rămână în România

AS.ro

Alessandro Caparco a fost invitat la AS.ro LIVE

AS.ro LIVE | Alessandro Caparco, cucerit de Marius Lăcătuș. Alessandro Caparco a fost invitat la AS.ro LIVE. Fostul goalkeeper a ajuns în România în 2010 și a decis să rămână aici. Fostul portar a fost adus de ASA Târgu Mureș și a povestit cum l-a cucerit Marius Lăcătuș, chiar dacă ”Fiara” îl înjura ”de dimineața până seara”, după cum susține chiar el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Băi, macarone, vii la mine?” Alessandro Caparco, cucerit de Marius Lăcătuș

M-a sunat mister Lăcătuș dacă vreau să merg la Iași, m-am întels foarte bine cu el. Mă înjura de dimineața până seara”, își amintește Caparco, zâmbind: ”Dar m-am înțeles foarte bine cu el. M-a sunat soția lui, întâi, și i-am zis de ce nu mă sună el. Vorbesc cu el: Băi, macarone, ce faci, vrei să vii aici? I-am zis că dacă mă înțeleg la bani, vin. M-a sunat apoi Florin Prunea: Macarone, mâine ne vedem la București. 

Am văzut diferența de bani că era mare, m-a sunat iar Lăcătuș: Băi, macarone, ai zis că vii cu mine. Le-am zis că dacă mai pun ceva, vin. Am semnat aproape în alb, dar apoi s-au ținut de promisiune. Eu eram ca un copil al lui Lăcătuș, dar nu arăta la alții. Primul care primea înjurătură eram eu. Pentru el m-am dus, numai pentru el. 

Îl știam pe Lăcătuș înainte, când a venit el la Târgu Mureș, m-a sunat un prieten din Firenze: băi, știi pe cine ai antrenor, e Marius Lăcătuș. Când mergeam la meciuri, oamenii nu opreau fotbaliștii, îl opreau pe Marius Lăcătuș. Am înțeles ce înseamnă pentru România. Când câștigi Champions League, înseamnă că e ceva”, a povestit Alessandro Caparco la AS.ro LIVE.

Reclamă

Alessandro Caparco, parada anului 2016

Caparco a reușit parada anului 2016, în Europa, depășind nume mari precum Buffon sau Casillias. Când a fost sunat să i se transmită acest lucru, Caparco a crezut că cineva vrea să-i facă o farsă și i-a închis telefonul. Parada respectivă se întâmpla într-un meci Iași – CFR, Caparco a scos de trei ori de pe linia porții, în aceeași fază.

Eram la Iași, singur, mă sună cineva și vorbea în engleză, eu nu prea am înțeles, noi, italienii nu prea suntem cu limbile. Înțelegeam numai Buffon și Casillias. I-am închis telefonul, am crezut că face o glumă”, își amintește Caparco. 

”Am sunat-o pe soția mea, care era în Italia, și mi-a zis să răspund. Ei mă tot sunau. Am răspuns, vorbea cineva în italiană: vrem să te felicităm, ai avut parada anului 2016. Eu tot credeam că este o glumă. El vorbea, eu tot nu credeam. Mi-a zis că am avut mai multe voturi decât ceilalți. A fost ceva senzațional. Dar eu nu am realizat atunci”, a mai spus Caparco la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Alessandro Caparco și-a deschis magazin de haine în București

După ce a ajuns la Chiajna, Caparco a decis împreună cu soția sa să rămână la București, iar Adrian Ropotan l-a convins să deschidă o reprezentanță a magazinului său din Italia și în România.

Jucătorii de la Inter au sărbătorit titlul în haine de la el, printre aceștia se numără Lukaku și D’Ambrosio. Ribery este și el fidel hainelor pe care fostul goalkeeper le-a adus în România. De la noi din țară, Mutu și Tamaș sunt și ei clienți fideli.

M-am simțit bine peste tot în România, dar când am ajuns în București, i-am zis soției: gata, aici rămânem. Am deschis un magazin de haine. În Italia îl aveam de 10 ani cu un asociat. Șase fotbaliști ai lui Inter, care a luat titlul acum, erau îmbrăcați de la mine”, susține Caparco.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Alessandro Caparco are un magazin de haine în România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și