Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Becali, pistol cu apă pe lângă Copos! Fostul patron de la Rapid ”juca alba-neagra” cu Chiriță: ”M-au păcălit, mi-au făcut două contracte!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 aprilie 2021, 12:26

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Becali, pistol cu apă pe lângă Copos! Fostul patron de la Rapid ”juca alba-neagra” cu Chiriță: ”M-au păcălit, mi-au făcut două contracte!”

AS.ro

Daniel Chiriță a fost invitat la AS.ro LIVE

Chiriță își amintește că a ajuns la Rapid, iar cei de acolo l-au pus să semneze două contracte, unul pe șase luni și unul pe trei ani, fără să-i spună. Asta înseamnă că George Copos făcea cea a încercat să facă Gigi Becali acum, cu Denis Haruț, încă de acum 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am plecat de la Craiova, la Rapid, fără impresar, am semnat de capul meu, iar acolo m-au păcălit. Mi-au făcut două contracte, unul pe șase luni și unul pe trei ani. L-au înregistrat la LPF doar pe ăla pe șase luni, pe celălalt nu l-au înregistrat. Au zis că dacă dau bine, îl înregistrează și pe celălalt, dacă nu, aia e. 

După două luni m-am dus și eu la birou să-mi cer contractul. Și când s-a întors doamna cu spatele, eu am văzut că este unul neînregistrat. Am luat și eu o foaie repede și am băgat-o în sân. Acum, după ce am luat titlul, a început pregătirea pentru sezonul următor, eu nu m-am dus la antrenament”, a povestit Daniel Chirițăla AS.ro LIVE.

Rapid i-a falsificat semnătura lui Daniel Chiriță

Daniel Chiriță a acceptat, în cele din urmă, să meargă la negocieri cu George Copos și Dinu Gheorghe și a rămas șocat când a văzut că cei de la Rapid i-au falsificat semnătura.

Mă tot sunau să vin la antrenament, eu le-am zis că nu mă mai duc pentru că nu mai am contract cu ei. Ei ziceau că am semnat pe trei ani, le-am zis că da, dar nu l-ați înregistrat, iar originalul este la mine. Nu are cum că și noi le avem pe toate, ziceu ei.

Reclamă

M-au chemat la birouri să stăm de vorbă. Erau domnul Copos, domnul Vamă, celebrul președinte, este numărul 1. Îmi pun alea patru contracte în față, toate semnate, unul era semnat de ei. Mă ia domnul Copos să spun care nu e semnătura mea.

Am spus de două ori, după ce le-a amestecat el. Eu am nimerit de fiecare dată. Nu-i venea să creadă. L-a sunat pe nea Mircea să-l întrebe dacă are nevoie de mine și le-a transmis că da”, și-a amintit Daniel Chiriță la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • George Copos a încercat să-l păcălească pe Daniel Chiriță
  • Cei de la Rapid i-au falsificat semnătura de pe contract

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și