Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Cobori la prima staţie după ce vezi râul". Dezvăluiri inedite făcute de Eduard Stăncioiu. "Eu aveam nevoie de mai puţină nebunie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 8:02

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Cobori la prima staţie după ce vezi râul". Dezvăluiri inedite făcute de Eduard Stăncioiu. "Eu aveam nevoie de mai puţină nebunie"

AS.ro

Eduard Stăncioiu, invitat la AS.ro LIVE

Eduard Stăncioiu a ajuns la echipa naţională şi a jucat la granzii CFR, FCSB şi Craiova. Drumul său a început însă din Regie, locul unde a învăţat fotbal la Sportul Studenţesc, încă de la 6 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Stăncioiu, invitat la AS.ro LIVE

"M-a dus mama de mână: 'uite, aici e stadionul!'. Cobori la prima staţie după ce vezi râul. Nu ştiam Bucureştiul. Dacă ratam staţia aia, eram pierdut. (…) Acum, cu fiul meu, nu aş face la fel. Mi-ar fi teamă", a povestit Stăncioiu care fusese crescut până atunci de bunici. Traseul din Drumul Taberei în Regie a ajuns să îl înveţe pe de rost. 

După 11 ani ca junior, au urmat 8 ani în echipa mare a Sportului. A prins inclusiv perioada în care "gaşca nebună" uimea în Liga 1, cu celebrul patron Vasile Şiman, care le oferea jucătorilor paltoane şi telefoane pe post de prime.

"Ne-am distrat în primul rând. Am jucat de plăcere, pentru că nu era cazul de mai mult. (…) Indiferent ce se spune, ăsta era adevărul. Dacă nu era dânsul (n.r. Vasile Şiman), Sportul Studenţesc nu exista", a mai spus Stăncioiu.

În poartă, a ajuns din întâmplare. "Le-am încercat pe toate, fiind rudimentar din punct de vedere tehnic. S-au lovit două, trei mingi de mine şi asta a fost", a glumit fostul goal-keeper.

Reclamă

Stăncioiu cotrazice regula nescrisă din lumea fotbalului, în care se spune că portarii au nevoie şi de puţină nebunie. "Eu aveam nevoie de mai puţină nebunie!", a spus Edi.

Aventura la Sportul s-a terminat frumos şi trist, în acelaşi timp. Echipa a terminat sezonul 2005-2006 pe locul 4, la egalitate cu Dinamo, dar a fost retrogradată din cauza unor datorii.

Video cu declaraţiile lui Edi Stăncioiu

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Edi Stăncioiu

Ajuns la 40 de ani, Edi Stăncioiu s-a născut în București și și-a început cariera la Sportul Studențesc, unde a jucat peste 100 de meciuri în campionat, între 1998 şi 2006. De la Sportul a fost transferat de CFR Cluj. Stăncioiu a mai evoluat la ASA Târgu Mureș, FCSB și Craiova. 

Fostul goalkeeper a cucerit șpate trofee cu CFR Cluj: trei titluri, trei cupe și o supercupă, plus o supercupă cu Târgu Mureș.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Eduard Stăncioiu, invitatul lui Cătălin Oprişan
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și