Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dacian Varga, dezvăluiri despre "Gașca nebună" de la Sportul Studențesc. Șocul întâlnit la Unirea Urziceni: "Stai așa că nu e la fel"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 aprilie 2021, 17:44

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dacian Varga, dezvăluiri despre "Gașca nebună" de la Sportul Studențesc. Șocul întâlnit la Unirea Urziceni: "Stai așa că nu e la fel"

AS.ro

Dacian Varga, la AS.ro LIVE

În perioada când Varga juca la Unirea Urziceni, antrenor era nimeni altul decât Dan Petrescu. Dacă Varga era obișnuit cu atmosfera relaxată de la Sportul Studențesc, lucrurile nu stăteau la fel și la Unirea Urziceni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am fost la Urziceni, eu cu glumițe de la Sportul, nu exista zi fără să facem glume. În fiecare zi era o aventură în vestiarul de la Sportul. Când m-am dus la Urziceni, tot pe caterincă, m-am lovit de un zid.

Dacian Varga, despre diferența dintre Sportul Studențesc și Unirea Urziceni

"Am aruncat 2-3 vorbe și…stai că aici e seriozitate. Era o diferență imensă. Eu m-am dus la Urziceni, am zis că o să fie ca la Sportul. Caterincă, pantalonii jos, degetul în ureche…2-3 glumițe. Stai așa că nu e la fel", a dezvăluit Dacian Varga, la AS.ro LIVE.

Video cu declaraţiile lui Dacian Varga la AS.ro LIVE

Alături de Urziceni, Varga a câștigat titlul în Liga 1 în stagiunea 2008-2009. A jucat și în grupele UEFA Champions League cu formația ialomițeană. 

Reclamă

La Urziceni, Dan Petrescu i-a făcut zile fripte lui Dacian Varga. "Bursucul" a fost la un pas să-l excludă din lot!

Dacian Varga, dezvăluiri din vestiarul de la Sportul Studențesc

"Gașca nebună" din Regie este renumită în istoria fotbalului românesc. Dacian Varga a confirmat că nicio echipă nu avea atmosfera de la Sportul Studențesc.

"La noi în fiecare zi se faceau glume, nu exista o zi fără să facem. Întreabă-i pe toți care au fost la Sportul. Dacă îți murea mama astăzi și mâine mergeai la antrenament, n-aveai cum să fii supărat când ajungeai acolo, când deschideai vestiarul", a mai spus Dacian Varga, la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și