Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dan Negru a vorbit despre scandalul de rasism în care a fost implicat Sebastian Colţescu. "Au fost exagerări!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 ianuarie 2021, 18:55

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dan Negru a vorbit despre scandalul de rasism în care a fost implicat Sebastian Colţescu. "Au fost exagerări!"

Dan Negru a fost la AS.ro LIVE

"A fost acel negru, vezi cine este. Nu este posibil să se comporte aşa", i-ar fi spus Colţescu. Dan Negru a amintit despre glumele apărute ca urmare a alăturării acestor remarci cu numele său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Negru i-a luat apărarea lui Sebastian Colţescu

"Au fost exagerări, cred că lumea a luat-o într-o exagerare aiurea. Nu e treaba noastră să comentăm zona asta de rasism, dar cred că lumea a luat-o într-o pantă….mai la viteză", a declarat Dan Negru la emisiunea AS.ro LIVE.

Benny Adegbuyi a precizat că arbitrul român a greşit atunci când l-a numit "ăla negru" pe Pierre Webo, dar crede că Sebastian Colţescu nu ar trebui sancţionat pentru rasism.

"În cazul lui Colţescu, e o exprimare gravă! Pentru că la nivelul acesta, trebuie să ştii să te exprimi! Şi putea să zică, liniştit: 'Băiatul de culoare'. În schimb, ce pot să zic e că nu mi s-a părut o chestie rasistă. Fiind din România, ştiind cum vorbesc românii, nu mi s-a părut o chestie rasistă. Dar o greşeală a fost acolo.

Reclamă

Eu sunt obişnuit cu astfel de exprimări, fiind din România, dar acel om din stafful turcilor (n.red. – camerunezul Pierre Webo) nu ştia că, în română, 'negru' nu e acelaşi lucru cu 'niggar', în engleză. Şi, de aceea, s-a simţit jignit.

N-am simţit rasismul în România la nivel mare. Din contră! Mereu am fost apreciat şi mulţi prieteni s-au apropiat de mine, pentru că am fost mai special, ca să zic aşa. Evident, mici şicane, răutăţi, mereu sunt. Mai ales în mediul online, mereu se găsesc oameni needucaţi care încearcă să te jignească, dar, personal, nu le pun la suflet şi, oricum, lucruri grave nu s-au întâmplat niciodată”, a spus Benny Adegbuyi.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și