Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | De pe Lacul Buftea, pe Canalul Mânecii! Dezvăluiri fabuloase ale lui Paul Georgescu. Cum a ajuns să doboare recorduri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2021, 7:52

EXCLUSIV AS.ro LIVE | De pe Lacul Buftea, pe Canalul Mânecii! Dezvăluiri fabuloase ale lui Paul Georgescu. Cum a ajuns să doboare recorduri

AS.ro LIVE

Paul Georgescu a anunţat ce l-a motivat să doboare recorduri

Omul-record a ales să înoate în apele îngheţate, printre rechini şi meduze, pentru a-şi motiva elevii. A reuşit să îşi vadă visul împlinit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Georgescu: "M-am hotărât printr-o întâmplare să traversez Canaluş Mânecii"

"Sunt şi profesor de sport la Şcoala Internaţională Britanică. Totul a început ca o motivare atât pentru mine, cât şi pentru elevi. Eu la început am încercat să le fac o echipă de polo. Băgam câte 7-8 în maşină, plecam de la şcoală şi îi duceam la bazin. Şi începuseră să spună: 'Mister nu mai avem timp să facem lecţii, nu mai avem timp!'. 

M-am hotărât printr-o întâmplare să traversez Canalul Mânecii şi le-am zis: 'vă demonstrez…vin la şcoală să vă predau, am timp şi de antrenament şi o să traversez şi Canalul Mânecii. Aşa că, să nu vă mai plângeţi!'. Aşa a început povestea aventurilor mele în apele deschise", a declarat Paul Georgescu la AS.ro LIVE.

Paul Georgescu a câştigat primul concurs după ce a traversat Lacul Buftea. Acolo a obţinut şi primul premiu din carieră.

Reclamă

"La vârsta de 7 ani, pe vremea lui Ceauşescu, se făceau nişte concursuri de înot în ape deschisem, printre care era şi traversarea Lacului Buftea. L-am traversat şi am ieşit cel mai tânăr participant.

Ţin minte că am primit un tricoul galben cu o bărcuţă. Mama mi-a adus aminte că am primit şi un peşte mare pe care ei l-au mâncat. Mie nu îmi place peştele, peştii sunt prietenii mei şi nu pot să-i mănânc", şi-a amintit Georgescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și