Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dezvăluiri la 34 de ani de la finala Cupei Intercontinentale: "A venit unu la mine cu 20.000 de dolari"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 14 decembrie 2020, 10:35

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dezvăluiri la 34 de ani de la finala Cupei Intercontinentale: "A venit unu la mine cu 20.000 de dolari"

AS.ro

Miodrag Belodedici în studioul AS.ro

Dumitru Stângaciu a dezvăluit că înaintea meciului a fost abordat de un asiatic şi i s-au oferit 20.000 de dolari pentru a pierde la două goluri diferenţă, dar a refuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Stângaciu a refuzat 20.000 de dolari

"S-a întâmplat asta (n.r. să i se ofere 20.000 de dolari). Poate că pe el nu le-a contactat (n.r. Belodedici). A venit unu la mine şi mi-a oferit banii în cameră. Am spus că nu fac aşa ceva şi am anunţat pe toată lumea. 

Trebuia să pierdem la două goluri diferenţă. Pariurile erau încă de atunci. Îmi aduc aminte că am luat un gol stupid şi de golul lui Belo, corect, pe care nu l-au dat", a declarat Dumitru Stângaciu la emisiunea AS.ro LIVE.

Amintirile lui Miodrag Belodedici

Belodedici a reuşit să marcheze în acea finală, dar golul său a fost anulat eronat pentru offside.

Reclamă

"Am plecat şi eu în faţă, fără minge. Nea Imi spunea că dacă mă prinde că fac 3 atingeri mă omoară. Am plecat fără minge, am primit-o la mijlocul terenului. Am încercat să fac 1-2 cu Piţi. 

Nu a reuşit să îmi returneze din prima. Unul de al lor a făcut o alunecare şi a împins mingea spre portar. Eram în ofsaid, dar mingea am primit-o de la un adversar", şi-a amintit şi Belodedici la AS.ro LIVE

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și