Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Era un machedon încăpățânat!” Paul Cazan, povești fabuloase cu Gică Hagi: ”Munteanu 2 zicea că-l omoară!” Cine ”l-a salvat” pe ”Rege”

Silviu Corneanu Publicat: 9 aprilie 2021, 11:44

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Era un machedon încăpățânat!” Paul Cazan, povești fabuloase cu Gică Hagi: ”Munteanu 2 zicea că-l omoară!” Cine ”l-a salvat” pe ”Rege”

AS.ro

Paul Cazan a fost invitat la AS.ro LIVE

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Gică Hagi a evoluat pentru Sportul Studențesc la începutul carierei

Pentru că nu făcea faza devensivă, Hagi a fost luat la ochi de coechipieri, dar a fost salvat de Gino Iorgulescu și Mircea Sandu, care au văzut în ”Rege” un mare fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Era un copil încăpățânat, machedon încăpățânat. Norocul lui a fost că-l văzuseră la națională Mircea Sandu și Gino Iorgulescu și ne-au zis să-l lăsăm în pace. El, la început juca extremă stânga falsă, iar extremele ajutau fundașii. El nu avea nicio treabă. 

Munteanu 2 plângea la pauză, zicea că-l omoară, pentru că-l lasă singur. Ne supărasem și noi pe el. Vă dați seama, trebuia să alergăm cu toții. Gino și cu Mircea ne-au zis, lăsați-l că ăsta va ajunge fotbalist”, a dezvăluit Paul Cazan la AS.ro LIVE.

Reclamă

Gică Hagi i-a cucerit rapid pe colegii de la Sportul Studențesc

La doar 18 ani, Gică Hagi a avut nevoie doar de un sezon pentru a-i cuceri pe jucătorii emblematici de la Sportul. 

Au avut dreptate. Anul următor, toți 10 jucam pentru el. Nu mai zicea nimeni nimic, dar și el rezolva toate meciurile”, a mai povestit Paul Cazan.

Reclamă

Gică Hagi a ajuns la Sportul în 1983 și a evoluat la gruparea din Regie timp de 3 sezoane, în 1986 fiind transferat de Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”