Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Eram un comando!" Daniel Chiriţă, amintiri despre finala Cupei României câştigată cu Petrolul. "Fane Preda a apărat cu echipamentul de la Mondial"

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 8:15

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Eram un comando!" Daniel Chiriţă, amintiri despre finala Cupei României câştigată cu Petrolul. "Fane Preda a apărat cu echipamentul de la Mondial"

AS.ro

Daniel Chiriţă, invitat la AS.ro LIVE

  • Daniel Chiriţă a fost invitatul lui Cătălin Oprişan
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri de la 10:30, pe www.as.ro/live

Daniel Chiriţă a luat parte la una dintre cele mai frumoase clipe din istoria Petrolului. A fost titular în finala Cupei, câştigată contra lui Rapid, în 1995. A fost 1-1, după 120 de minute, iar Petrolul s-a impus cu 5-3 la lovituri de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Chiriţă a fost invitat la AS.ro LIVE

"Eram un comando! Eram practic o familie. Domnul Ion Marin ne ţinea în cantonament din marţea până sâmbăta, ne dădea liber duminica şi lunea, după care iar în cantonament. Stăteam mai mult cu băieţii decât cu familia. Era foarte greu să ne bată cineva în perioada aia. Dacă ne mai ţineau un an, probabil că ne băteam la campionat", a povestit Daniel Chiriţă.

Ştefan Preda a fost portarul care a făcut minuni în poarta Petrolului. Cu un înaintea el fusese convocat în lotul României pentru CM 1994.

Reclamă

"Chiar m-am uitat recent la o fotografie unde eram cu Fane Preda, fostul nostru portar. Era din 97, unde noi câştigasem în Ghencea după 32 de ani! Deci nu-mi venea să cred ce repde a trecut timpul. A zburat. (…) Fane, din 94 a stat doar cu echipamentul de la Mondial. Chiar i-a purtat noroc!", a mai declarat Chiriţă.

Reclamă

În vârstă de 47 de ani, fostul fotbalist, care a mai trecut pe la echipe precum Rapid şi Şahtior Doneţk, s-a mândrit şi cu o altă performanţă: "Sunt şi triplu campion mondial cu naţionala artiştilor. O dată în Iran şi de două în Rusia!".

VEZI AICI VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI DANIEL CHIRIŢĂ

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 „Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani 16:54 Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă” 16:40 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024 16:32 EXCLUSIV„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat 15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel
Alte sporturi • 10 apr., 11:00
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti din jiu-jitsu brazilian
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: "Suntem pe ultimul loc în Europa"
Tenis • 3 apr., 12:43
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: „Suntem pe ultimul loc în Europa”
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu
Tenis • 3 apr., 11:15
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a făcut dezvăluiri de senzaţie
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României