Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | FABULOS! Bogdan Stelea a dezvăluit cine i-a spus prima dată "Arnold": "Era o perioadă în care mai aveam păr! A văzut filmul şi mi-a spus aşa!"

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2021, 7:44

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | FABULOS! Bogdan Stelea a dezvăluit cine i-a spus prima dată "Arnold": "Era o perioadă în care mai aveam păr! A văzut filmul şi mi-a spus aşa!"

Captuiră AS.ro LIVE

Dezvăluire savuroasă AS.ro LIVE

Bogdan Stelea s-a ales cu această poreclă în 1990. Cel care i-a spus pentru prima dată acest lucru a fost Corneliu Vadim Tudor. Stelea a dezvăluit şi care a fost motivul pentru care s-a ales cu apelativul "Arnold". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Publicul de pe Ghencea, în general acolo se striga. Prin anii 90, la un meci cu Porto. Era în perioada în care aveam păr şi mă puteam tunde într-o anumită manieră. Văzusem în Italia, când am fost la CM din 1990, că se purta atunci cum se tundeau soldaţii americani. Se tundea cum se tundeau soldaţii americani.

M-am tuns perie sus şi în lateral ras. Era un film, Red Heat parcă se chema, cu Arnold Schwarzenegger, în care el este un poliţist rus şi merge în America să caute un infractor. Şi era tuns chiar aşa. Probabil că domnul Corneliu Vadim Tudor a văzut filmul şi el mi-a spus aşa", a spus Bogdan Stelea la AS.ro LIVE. 

Cine este Bogdan Stelea

Stelea a jucat pentru toate cele trei mari rivale din Bucureşti. Şi-a început cariera la Dinamo, echipă cu care a ajuns să câştige de două ori titlu. După, a îmbrăcat o scurtă perioadă tricoul Rapidului. A ajuns apoi la Steaua şi i-a ajutat pe roş-albaştri să obţină 5 trofee. Revenit în Giuleşti, sub formă de împrumut de la Salamanca, Stelea a ridicat Cupa României în 2002.

Reclamă

De-a lungul carierei a mai jucat pentru Poli Iaşi, Mallorca, Standard Liege, Samsunspor, Akratitos, Oţelul Galaţi, Unirea Urziceni şi FC Braşov. A trăit momente de excepţie, iar cele mai frumoase amintiri şi le va reaminti la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” Vezi toate știrile
Citește și