Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | FABULOS! Cum poate soția să-ți distrugă cel mai de preț lucru: ”Aveam autografele de la toți jucătorii de la Sevilla!” :)

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 25 februarie 2021, 13:08

EXCLUSIV AS.ro LIVE | FABULOS! Cum poate soția să-ți distrugă cel mai de preț lucru: ”Aveam autografele de la toți jucătorii de la Sevilla!” :)

AS.ro

Rareș Varniote a fost invitat la AS.ro LIVE

Am obținut autografele de la toți jucătorii de la Sevilla. Aveam un tricou cu Steaua și am luat autografe de la toți jucătorii. Nu a scăpat nimeni, am luat de la toți. Vi-l arăt acum”, a declarat Rareș Varniote la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareș Varniote a arătat tricoul la cameră să se vadă autografele, care au dispărut după ce soția sa l-a băgat la mașina de spălat.

Măcar am poza cu ele, frumos pe perete. Când ne-am mutat, s-a pus puțin praf pe tricou și am zis că o să-l aranjez într-o ramă, dar nu am mai avut timp, m-a ajutat soția. Îmi zice: ți-am spălat eu tricoul ăla galben, era murdar de praf. Când am auzit: ăla galben? Era murdar cu niște semnături”, a povestit Rareș Varniote.

VIDEO cu declarațiile lui Rareș Varniote

Rareș Varniote a fost invitat la AS.ro LIVE, în ziua în care s-au împlinit 34 de ani de la câștigarea Supercupei Europei de către Steaua.

Reclamă

Rareș Varniote a rămas fără biletele la meciul dintre FCSB și Manchester City

Din păcate pentru solistul vocal, nu a fost singura dată când soția i-a stricat ”combinațiile” legate de fotbal. În ziua meciului dintre FCSB și Manchester City, aceasta i-a aruncat la gunoi biletele la meci, după ce a făcut curățenie prin casă.

Mi-au zis niște prieteni de la Roman să le iau bilete la meciul cu Manchester City. Am luat vreo cinci bilete. Le-am pus frumos pe hol, iar când vine ziua meciului, mă duc să le iau, să nu plec fără ele. Soția făcuse curățenie în acea zi, iar eu nu am mai găsit biletele. Am întrebat-o, mi-a zis că nu știe. 

Mă tot gândeam ce am făcut cu ele. Mi-a recunoscut în cele din urmă că le-a aruncat la gunoi, credea că sunt vechi. M-a costat meciul ăla de m-a rupt, că a trebuit să iau bilete la supra preț, în ziua meciului”, a mai povestit Rareș Varniote.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Rareș Varniote, povești fabuloase la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și