Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Fără Răzvan, aș fi avut probleme emoţionale". Mircea Lucescu i-a mulţumit în direct fiului său. "Puţină lume a remarcat asta"

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2020, 8:53

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Fără Răzvan, aș fi avut probleme emoţionale". Mircea Lucescu i-a mulţumit în direct fiului său. "Puţină lume a remarcat asta"

SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Lucescu şi Răzvan Lucescu, după promovaarea Rapidului

Mircea Lucescu a pregătit echipa naţională a Turciei timp de doi ani, între 2017 şi 2019. A luat apoi pauză, până în vara anului trecut, când a semnat în mod surprinzător cu Dinamo Kiev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu: "O revenire spectaculoasă pentru mine. Rezultatele au fost pe măsură"

Lucescu şi-a pus imediat amprenta la noua echipă. După patru sezoane de absenţă, Dinamo Kiev a revenit în grupele Champions League şi este prima clasată în competiţia internă, în faţa lui Şahtior Doneţk, fosta echipă a lui Il Luce.

"Un an foarte bun dacă nu ar fi fost pandemia. Am revenit în fotbal și a fost un lucru extraordinar. Puțină lume a remarcat că, la vârsta mea (n.r. 75 de ani), am revenit cu mult entuziasm, cu dorinţa de a pune în valoare cunoştinţele mele. O revenire, spun eu, spectaculoasă pentru mine, pentru că și rezultatele au fost pe măsură. 

Un an bun și pe seama succesului lui Răzvan. Cât nu am antrenat, am suferit că nu pot fi pe teren. Am compensat cu succesele lui, cu trofeele lui. Fără el cred că aș fi avut multe probleme emoţionale. Cu el mi-am completat perioada aceea şi lucrurile au mers mai bine din august", a spus Mircea Lucescu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Reclamă

Liga Campionilor Asiei, trofeul care i-a schimbat cariera lui Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu şi-a făcut mândru tatăl, în urmă cu un an. El a cucerit Liga Campionilor Asiei, cu Al Hilal. 

"Când am câştigat Champions League a fost o bucurie intensă. Cel mai important trofeu pe care l-am câştigat. Un trofeu într-o zonă care se dezvoltă foarte mult. Sunt antrenori de valoare, jucători aduşi pe bani foarte mulţi.

Când am ştiut că am realizat această importantă performanţă, că suntem o echipă care a făcut istorie în Arabia Saudită, am simţit o satisfacţie nu atât de mare, dar foarte profundă. O ieşire dintr-o presiune pe care mi-o puneam: să câştig, să câştig", a spus şi Răzvan Lucescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi Vezi toate știrile
Citește și