Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Helmut Duckadam, dezvăluiri de senzaţie despre un blat făcut de Steaua cu U Cluj! Replică genială a lui Lăcătuş la pauza meciului

Silviu Corneanu Publicat: 11 ianuarie 2021, 13:08

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Helmut Duckadam, dezvăluiri de senzaţie despre un blat făcut de Steaua cu U Cluj! Replică genială a lui Lăcătuş la pauza meciului

AS.ro

Helmut Duckadam a fost invitat la emisiunea AS.ro LIVE

  • Duckadam a fost schimbat la pauza meciului
  • Ce i-a transmis Lăcătuş lui Stângaciu

Duckadam a fost schimbat cu Dumitru Stângaciu, iar acesta se bucura că va intra la pauza meciului, dar bucuria sa i-a fost stricată de Marius Lăcătuş. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steaua conducea cu 2-0 la pauză, iar "Fiara" i-a transmis lui Stângaciu, în stilul caracteristic: "Ce te bucuri, bă, prostule, că trebuie să iei două goluri".

  • Răzvan Raţ va fi mâine invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE, de la 10:30

Helmut Duckadam, dezvăluiri de senzaţie la AS.ro LIVE

"Trebuia să ajutăm U Cluj să se salveze, noi eram campioni. Să le dăm un punct. Era o colaborarea, cum se mai făcea pe atunci. Avem o echipă prea bună. În minutul 15 era 2-0 pentru noi, la Cluj. 

Reclamă

Începeau ăştia să se dea la o parte, Iovan cu Bumbescu, mă lăsau singur cu ei. Eram într-o vână. Nu le-am lăsat nimic. Ba dădeau în mine, dădeau în bară. 2-0 la pauză a fost rezultatul.

La pauză, nea Imi nu avea ce să facă şi a zis că-l bagă pe Stângaciu. Ieşe el la încălzire, simpatic acolo. Era concentrat acolo şi trece pe lângă Lăcătuş, la care Lăcătuş: ce te bucuri, bă, prostule, trebuie să iei două goluri (n.r. – râde :)) ). Lăcătuş era unic", a dezvăluit Duckadam la AS.ro LIVE.

Reclamă

VIDEO cu declaraţiile lui Helmut Duckadam

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Helmut Duckadam a spus cine sunt cei doi oameni care nu vor pleca niciodată de la FCSB!
Liga 1 • 22 mart., 20:26
Helmut Duckadam a spus cine sunt cei doi oameni care nu vor pleca niciodată de la FCSB! Mihai Stoica nu se află printre ei!
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest
Liga 2 • 21 mart., 13:55
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest! Anunţul oficial