Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ion Crăciunescu, povești de senzație din Belfast: ”O domnișoară mi-a dat lanțul de aur!” Ce a făcut cu sticla de Cola pe care a primit-o în avion

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 7:35

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ion Crăciunescu, povești de senzație din Belfast: ”O domnișoară mi-a dat lanțul de aur!” Ce a făcut cu sticla de Cola pe care a primit-o în avion

AS.ro

Ion Crăciunescu a fost invitat la AS.ro LIVE

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Ion Crăciunescu, povești de senzație la AS.ro LIVE

Crăciunescu a fost impresionat de modul în care i-au primit nord-irlandezii, în 1973. Pe atunci jucător la Râmnicu Vâlcea, fostul mare arbitru a mers la Belfast cu echipa, pentru a juca în cupele europene cu Glentoran. După 2-2 la Vâlcea, nord-irlandezii s-au impus cu 2-0 pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am călătorit cu avionul, la Belfast. S-au comportat extraordinar cu noi. Ne-au și bătut, dar ne compătimeau. Ne-au băgat în magazie la ei, luați ghete, tricouri, tot ce vreți. Ne-au dus la discotecă, ne-au plătit ei tot. 

Acolo, am dat un călușar, cadou, unei domnișoare. Și-a scos lanțul de aur de la gât și mi l-a dat mie. Era o curiozitate și pentru ei, să ne vadă. Știți câte fete erau la hotel 🙂”, și-a adus aminte Ion Crăciunescu, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Ion Crăciunescu și prima sticlă de Cola

La întoarcerea de la Belfast, Ion Crăciunescu a primit o sticlă de Cola în avion, dar i-a cerut stewardezei să nu o desfacă. Deși era de doar 250 ml, fostul mare arbitru a împărțit-o alături de toată familia.

Era prima dată când călătoream cu avionul. La întoarcere ne-a dat o sticlă de Cola, din aia, de 200 sau 250 ml. Când a venit să mi-o desfacă, eu am zis că nu. Am luat-o acasă. 

Reclamă

Am pus patru pahare pe masă, tata, mama, frate-meu și cu mine. Îți dai seama cât am pus, în patru pahare. A făcut și spumă. Cred că am luat 10 guri dintr-un pahar. Mamăăă, ce minunăție, ce băutură”, a povestit Ion Crăciunescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei
Darius Râpă va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30
Alte sporturi • 13 mart., 11:00
AS.ro LIVE | Darius Râpă a fost invitatul lui Dan Pavel. Povești de senzație din lumea escaladei sportive
AS.ro LIVE | Reportaj exclusiv cu Zeljko Kopic de la 10:30. Dezvăluiri superbe ale antrenorului lui Dinamo
Liga 1 • 7 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Reportaj exclusiv cu Zeljko Kopic. Dezvăluiri superbe ale antrenorului lui Dinamo