Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Îți spun una de te ia salvarea!” Cornel Dinu, replică genială pentru Giani Kiriță: ”Toată sala a izbucnit în râs”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 15 ianuarie 2021, 6:11

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Îți spun una de te ia salvarea!” Cornel Dinu, replică genială pentru Giani Kiriță: ”Toată sala a izbucnit în râs”

AS.ro

Giani Kiriță, la AS.ro LIVE

Kiriță a povestit o întâmplare de la una din ședințele tehnico-tactice pe care le ținea Cornel Dinu. Cum ședințele lui ”Mister” durau peste două ore, jucătorii se plictiseau. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un moment dat, Kiriță s-a săturat și a pus mâna la falcă, de plictiseală. Cornel Dinu l-a observat și i-a dat o replică genială: ”Giani, dragă, nu mai sta așa că dai senzația că gândești”.

Giani Kiriță, dezvăluiri de senzație la AS.ro LIVE

Mister are un simț al umorului foarte dezvoltat, dacă-l respecți, crede-mă că râzi, râzi cum râdem noi, dacă știi ce să vorbești cu el și-i respecți munca. O să-ți spun una tare să te ia salvarea. Bineînțeles că el se lua de mine, eu și glumeam cu el, pentru că îmi permiteam, dar nu mult, cu bun simț.

La ședințele tehnico tactice pe care le aveam, durau 2 ore și ceva, iar el începea să ne zică din istorie: trebuie să stați pe linia de fund, cum au stat ăia la Rovine :)). Noi care am fost la școală doar să trecem strada, nu știam :)). Blocul ofensiv, trebuie să ne așezăm ca la Călugăreni. Noi toți: băi, frate, ce se întâmplă? 

După două ore, am stat și eu așa (n.r. – cu mâna la falcă), mă plictisisem, ca toată lumea, nu mai puteam. Ca să detensioneze atmosfera, ce crezi că zice, ca să vezi ce simț al umorului are: Giani, dragă, nu mai sta așa că dai impresia că gândești :))). Toată sala a izbucnit în râs, iar el a zis: lichelelor, hai la antrenament, ajunge”, a dezvăluit Giani Kiriță la AS.ro LIVE.

Reclamă

VIDEO cu declarațiile lui Giani Kiriță la AS.ro LIVE

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și