Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | „La primul corner a dat gol!” Sorin Ghionea, şocat de plecarea lui Sergio Ramos de la Real: „Sper să nu fie adevărat!” Cum l-a uluit Ronaldo: „Am încercat şi eu şi m-am împiedicat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2021, 11:07

EXCLUSIV AS.ro LIVE | „La primul corner a dat gol! Sorin Ghionea, şocat de plecarea lui Sergio Ramos de la Real: „Sper să nu fie adevărat! Cum l-a uluit Ronaldo: „Am încercat şi eu şi m-am împiedicat

Captură AS.ro LIVE

Sorin Ghionea, dezvăluiri de senzaţie

Real Madrid a anunţat că Sergio Ramos va pleca după 16 ani de la club. Sorin Ghionea i-a fost adversar lui Ramos în 2006, când a jucat cu Steaua împotriva celor de la Real Madrid în Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos a marcat un gol împotriva Stelei, iar Ghionea şi-a adus aminte cine a fost vinovat.

Când am jucat cu Real Madrid era fundaş dreapta. Avea plete. Aveam fiecare sarcini bine trasate. Trebuia să facem marcaj. Cine trebuia să facă la el nu a făcut, şi la primul corner a dat gol Sergio Ramos. Sper, în al 12-lea ceas, să nu fie adevărat. Dar şi la case mai mari se întâmplă. Dacă i s-a întâmplat lui Raul, care este o legendă. El e a doua legendă a Realului. În ultimii 20 de ani se identifică cu istoria Realului. Când spui Real, spui Sergio Ramos. Are atâtea trofee câştigate, e un jucător emblematic. Refuz să cred că doar pentru 10 la sută din actualul salariu au ajuns aici. Cred că doar orgoliile au fost la mijloc„, a spus Sorin Ghionea la AS.ro LIVE.

Sorin Ghionea: „Erau nişte coloşi”

În 2006, Steaua a pierdut ambele meciuri cu Real Madrid. La Bucureşti s-a terminat 4-1, iar Ramos a marcat un gol. Cel mai tare l-a impresionat Ronaldo. Fostul fundaş a încercat să îl imite pe marele atacant brazilian.

Chiar dacă am pierdut, erau nişte coloşi. Aveau rezerve pe Beckham şi Ronaldo. Când a intrat Ronaldo, chiar îi spuneam lui Goian: „Goe, hai să stăm strânşi să fugim după el că de prins nu îl prindem. Mi-au spus oameni că l-au văzut la antrenament că a plecat la conducere cu două mingi la picior în acelaşi timp, cu stângul şi cu dreptul până la jumătatea terenului şi înapoi. Am încercat şi eu şi m-am împiedicat„, a mai spus Ghionea.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și