Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Lorena Balaci, în conflict cu granzii din Italia: "S-a băşicat Juventus!". Cum şi-a vândut vila din Pipera ca să se mute lângă stadionul din Colentina

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 8:05

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Lorena Balaci, în conflict cu granzii din Italia: "S-a băşicat Juventus!". Cum şi-a vândut vila din Pipera ca să se mute lângă stadionul din Colentina

AS.ro

Lorena Balaci şi-a mutat familia lângă stadionul din Colentina

Lorena Balaci îşi iubeşte meserie de conducător de club. Pentru asta şi-a mutat familia chiar lângă stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lorena Balaci a renunţat la vila din Pipera pentru un apartament în Colentina

"Stăteam într-o casă foarte mare în Pipera. Eu nu sunt genul pe lux, pe opulenţă! Acum, locuim într-un apartament cu patru camere care e complet decomandat", a spus şefa lui Daco-Getica.

Ea a povestit şi cum a ajuns la clubul de la marginea Capitalei.

"La început mi-a fost greu, mi-a fost frică. Ce să ne ascundem. Cu misoginismul din România, mi-a fost teamă, cu toate că eu, încă din copilărie aveam prieteni mai mult bărbaţi decât femei. Acum, suntem ca o familie. Am găsit mediul propice dezvoltării mele personale, unde să mă pot dezvolta ca invivid", a declarat Lorena Balaci.

Reclamă

Lorena Balaci: "În momentul în care am ajuns să promovăm în Liga 1, s-a băşicat Juventus Torino"

Unul dintre cele mai dificile momente în calitate de conducător a avut loc în 2008. Bucuria promovării în Liga 1 a fost stricată de o somaţie venită de la Juventus Torino.

"Noi suntem de 27 de ani pe piaţă, cum se spune. În momentul în care am ajuns să promovăm în Liga 1, s-a băşicat Juventus Torino! Ei ne-au somat să ne schimbăm denumirea. Ne-au trimis acte prin care demonstraj că ei deţin bradul Juventus pentru Europa.

Da, 'Bătrăna Domană' ne-a trimis somaţie! Noi n-am dorit să ne luptăm cu ei, pentru că nu aveam cu cine să ne luptăm. (n.r. Poate vă cumpărau!) Nu era intenţia noastră să ne vindem. Nu ne vindem ţara (n.r. râde)", a mai spus Lorena Balaci.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și