Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Lucian Sânmărtean a trăit o adevărată dramă la Panathinaikos: ”M-au dat dopat. M-am simțit umilit!” Dezvăluiri uluitoare ale ”magicianului”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 27 aprilie 2021, 6:54

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Lucian Sânmărtean a trăit o adevărată dramă la Panathinaikos: ”M-au dat dopat. M-am simțit umilit!” Dezvăluiri uluitoare ale ”magicianului”

AS.ro

Lucian Sânmărtean a fost invitat la AS.ro LIVE

Sânmărtean susține că s-a simțit umilit în Grecia și a fost nevoit să facă o pauză de trei luni, perioadă în care se ducea doar seara la antrenamente. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A mai fost un episod la Panathinaikos, m-au dat dopat. Eu aveam testosteronul foarte ridicat, dar în mod natural. Când au văzut că sunt peste 7, iar limita maximă este 4,2 au zis că mă dopez. Am stat trei luni de zile. Mi-am făcut singur analizele, mi-au venit. E aproape dublu, te refaci mai repede, îți revii mai repede. 

Lor nu le venea să creadă. Au stat până au venit niște rezultate din Austria, care au spus că nu m-am dopat niciodată. E greu să revii după trei luni de zile. Nu am jucat, am stat numai prin piscină, mă duceam la antrenament seara, era o umilință. 

Lucrurile astea nu se știau, toată lumea zicea că eu sunt un fițos, arogant, care nu se poate adapta nicăieri. Nu aveam de ce să povestesc eu la lume cce am pățit și că nu sunt așa”, a povestit Lucian Sânmărtean la AS.ro LIVE. 

Reclamă

Lucian Sânmărtean, distrus de conducerea lui Panathinaikos

Sânmărtean nu poate uita nici astăzi drama prin care a trecut la Panathinaikos și a dezvăluit faptul că cei din conducerea clubului l-au făcut praf în presă, la vremea respectivă, i-au distrus imaginea.

Asta mi s-a întâmplat. Mi-au distrus imaginea, de la micul magician, căruia îi cântau 80 de mii de oameni în tribune, îmi făcuseră și un imn, am ajuns să mă distrugă, să-mi facă imaginea praf. 

M-au făcut praf în presă, că e inacceptabil pentru o echipă din Champions League să mă dopez, m-au făcut praf, după care au zis că au greșit ei”, a dezvăluit Lucian Sânmărtean la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Lucian Sânmărtean, despre trecerea de la Bistrița la Panathinaikos

Lucian Sânmărtean a evoluat pentru Panathinaikos între 2003 și 2007 și recunoaște că i-a fost destul de greu, chiar dacă la început a avut un prim an foarte bun.

Mi-a fost foarte greu la Panathinaikos. Am plecat de la o echipă mică din țară, la o echipă galonată din Grecia. Avea o grandoare, încât m-a sufocat la început, deși am avut un prim an excelent, am câștigat campionatul, cupa, după 7 ani. 

Diferența a fost destul de mare, în următorii ani am căzut așa ușor într-o pantă din asta din care nu am mai reușit să revin acolo sus”, a mai spus Sânmărtean.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și