Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”M-au călcat în picioare!” Nea Mărin era un împătimit al meciurilor de fotbal! De ce a renunțat să mai meargă pe stadion și cum a ajuns să spele mașinile jucătorilor

Silviu Corneanu Publicat: 19 februarie 2021, 11:04

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”M-au călcat în picioare!” Nea Mărin era un împătimit al meciurilor de fotbal! De ce a renunțat să mai meargă pe stadion și cum a ajuns să spele mașinile jucătorilor

AS.ro

Nea Mărin a fost invitat la AS.ro LIVE

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Nea Mărin era să o pățească grav pe un stadion

Nea Mărin susține că pe vremea când era copil spăla mașinile la jucători precum Anghel Iordănescu, Țiți Dumitriu, iar aceștia îl băgau la meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Coșmarul” vedetelor, Nea Mărin a povestit la AS.ro LIVE cum a ajuns să nu mai meargă pe stadion, după ce la 18 ani a fost implicat într-o bătaie generală.

Când am învățat o figură de dans, din Transilvania, o exersam în jurul stadionului, la 23 august. Dansam de nebun, ca să o învăț bine. Făceam turul stadionului. De la 14 ani și jumătate, până la 20 de ani, am locuit la 23 august.

Reclamă

Câte mașini am spălat eu la toți fotbaliștii, Țiți Dumitriu, Iordănescu, toți de acolo, toată pleiada. Noi, locuind acolo, veneam la stadion. Ne băgau pe tunel la meciuri. Toate meciurile. Sportul, Rapid, Steaua, Dinamo, eram acolo la toate. De la 14, la 18 ani.

Doar ce împlinisem 18 ani, era un derby. M-am dus acolo, a început meciul, a început bătaia, fugi, de colo până colo. Acum, în îngrămădeala aia, dacă nu aveam inspirația să pun mâinile la față… simțeam cum mă strivesc acolo de gard.

Reclamă

Noroc că am avut inspirația să mă las în jos. M-au călcat în picioare pe acolo, dar am scăpat. De atunci am zis că eu în viața mea nu mă mai duc pe stadion”, a dezvăluit Nea Mărin la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Nea Mărin

Nea Mărin a povestit la AS.ro LIVE cum a fost călcat în picioare pe stadion

Reclamă 4 / 0/3

Nea Mărin nu a mai călcat 40 de ani pe stadion

După acea întâmplare, timp de 40 de ani, Marin Barbu, zis Nea Mărin, nu a mai călcat pe stadion. Acesta a povestit cum a revenit pe stadion la o partidă, la 58 de ani, și a plecat după doar câteva minute.

Știi câți ani nu m-am dus? 40 de ani. La 58 de ani a venit cumnatul meu, care e cu fotbalul, cu niște invitații, era un meci mare. Avea la tribuna a doua, dar nu mai era loc și am mers la peluză.

Am mers acolo, până a început nebunia. Au început galeriile. Când am văzut, m-am dat ușor de o parte și i-am zis: cumnate, eu mă duc acasă. Am început să am o fobie cu stadionul, când îi văd pe toți, uuu… uuu. Nu am mai fost pe stadion de atunci”, și-a amintit Nea Mărin la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Nea Mărin

Nea Mărin a povestit la AS.ro LIVE de ce nu se mai duce pe stadion.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei
Darius Râpă va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30
Alte sporturi • 13 mart., 11:00
AS.ro LIVE | Darius Râpă a fost invitatul lui Dan Pavel. Povești de senzație din lumea escaladei sportive
AS.ro LIVE | Reportaj exclusiv cu Zeljko Kopic de la 10:30. Dezvăluiri superbe ale antrenorului lui Dinamo
Liga 1 • 7 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Reportaj exclusiv cu Zeljko Kopic. Dezvăluiri superbe ale antrenorului lui Dinamo