Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marian Drăgulescu, în linie dreaptă cu pregătirile pentru Jocurile Olimpice. "Sper să fiu în formă maximă!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2021, 7:53

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marian Drăgulescu, în linie dreaptă cu pregătirile pentru Jocurile Olimpice. "Sper să fiu în formă maximă!"

AS.ro LIVE

Marian Drăgulescu a răspuns întrebărilor adresate de Cătălin Oprişan

Drăgulescu este singurul gimnast român calificat la JO de la Tokyo. "Marocanul" asigură că este capabil să scrie o nouă pagină de istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Drăgulescu: "Cred că sunt destule vaccinuri pentru toată lumea"

"Am început anul în forţă. Mie mi-a plăcut şi anul trecut, mă bucur că nu s-a anulat definitiv Olimpiada şi că doar s-a amânat. Aşa au fost vremurile, important e că sunt sănătos, sunt motivat şi sper să fiu în formă maximă. Mă bucur că se mai organizează şi că sunt sănătos. Un an în plus sau în minus nu schimbă nimic.

Va zbura timpul. Noi din martie deja începem competiţiile, în aprilie deja avem un Campionat European. Îmi doresc să vin cu rezultate bune şi de acolo. Mai avem câteva Cupe Mondiale şi în iunie Jocurile Olimpice", a declarat gimnastul care are în palmares trei medalii olimpice.

Marian Drăgulescu îşi doreşte să poată concura cu fani în tribună la ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice. Se aşteaptă ca toate persoanele care îşi fac vaccinul să primească acceptul de a urmări din sală lupta pentru medalii.

"Toată lumea o să fie vaccinată… şi cei care vor să vină să ne urmărească. Cred că sunt destule vaccinuri pentru toată lumea", a transmis Drăgulescu.

Reclamă
Reclamă 4

Marian Drăgulescu a mai participat până acum la ediţiile de la Sydney (2000), Atena (2004), Beijing (2008) şi Rio de Janeiro (2016).

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și