Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marius Avram, abordat pentru un blat: ”Greii locali au început să bată apropouri!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 martie 2021, 11:00

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marius Avram, abordat pentru un blat: ”Greii locali au început să bată apropouri!”

AS.ro

Marius Avram a fost invitat la AS.ro LIVE

S-a întâmplat pe la Ligile inferioare. Eu eram mai tânăr. Era primarul, președintele de club, șeful de pe nu știu unde, greii locali. Eu eram cu observatorul, cu cu asistenții, iar la un momentdat dispăreau de lângă mine și rămâneam eu cu ”greii” locali și începeau să bată apropourii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu îi refuzam politicos, le ziceam că vreau să fiu pe lista FIFA, că sunt tânăr. Îmi dădeau de înțeles că și observatorul e cu ei. Înainte de meci mai venea și observatorul la mine, încerca și el. Pe el îl mai linișteam puțin și-i ziceam să nu-și facă griji”, a dezvăluit Marius Avram la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Marius Avram

Marius Avram a povestit la AS.ro LIVE aventurile pe care le trăiește în arbitru în cariera sa.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și