Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marius Avram, hipnotizat de Barcelona! "Tac-tac-tac şi dintr-o dată erau în careu". Cum l-au huiduit 70.000 de spectatori. "Senzaţia e absolut unică"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 9:28

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marius Avram, hipnotizat de Barcelona! "Tac-tac-tac şi dintr-o dată erau în careu". Cum l-au huiduit 70.000 de spectatori. "Senzaţia e absolut unică"

As.ro LIVE

Marius Avram, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Marius Avram a fost zece ani arbitru FIFA. A prins de pe teren şi Barcelona lui Guardiola, care a dominat fotbalul mondial. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Avram: "Pasau, tac-tac-tac, şi dintr-o dată pasă rapidă şi te trezeai cu jucătorul în careu"

Tiki-taka nu îi punea în dificultate doar pe adversari, ci şi pe arbitri! Avram a simţit-o pe pielea lui într-un meci în care Barcelona a înfruntat-o pe Copenhaga.

"Senzaţia mea la momentul respectiv, din teren, erau în plină eră tiki-taka, cu Guardiola. Senzaţia mea era de hiponoză. Pasau, tac-tac-tac şi dintr-o dată pasă rapidă şi te trezeai cu jucătorul în careu, gata să înscrie, într-o situaţie de gol. Trebuia să munceşti cu tine, să te concentrezi. Şi când jocul părea mort, trebuie să vorbeşti cu tine: 'Hai, concentrează-te, că acum urmează ceva şi tu nu eşti atent, dormi", a povestit Marius Avram, la AS.ro LIVE.

Video cu declaraţiile lui Marius Avram

Reclamă

Marius Avram: "Peste 70.000 de oameni să mă fluiere, să mă huiduie, senzaţia este absolut unică"

Arbitrul român a fost impresionat şi de suporterii unei mari echipe din Europa. Culmea, i-a plăcut când l-a huiduit un stadion întreg.

"-Ai vreun meci care ţi-a rămas în suflet?
-Da, mi-a rămas un meci de la Borussia Dortmund. O atmosferă extraordinară! Cred că erau peste 70.000 de spectatori. Deci, era arhiplin! Maxim la capacitatea permisă de UEFA, care de obicei îţi scade 10%. Dar celebra peluză de la Borussia era la fel de spectaculoasă. Şi era 0-0 la pauză. Gol anulat Borussiei din ofsaid. 
-Cine l-a anulat? (n.r. râde)
-Haha. Unul din brigada mea. A mai fost şi o situaţie dubioasă de penalty pe care nu am dat-o pentru Borussia. Am rămas la pauză în mijlocul terenului, jucătorii ieşiseră. Peste 70.000 de oameni să mă fluiere, să mă huiduie, senzaţia este absolut unică! 5-0 s-a terminat! Hahaha. Au rezolvat în repriza a doua şi am ieşit în aplauze"
, a mai povestit Marius Avram.

Marius Avram a condus meciuri din Liga 1 timp de 13 ani, din 2007 în 2020. El a devenit arbitru FIFA în 2010. S-a retras anul trecut, pe 17 decembrie, după ce a fost delegat la meciul dintre Dinamo şi CFR Cluj. 

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
     
Recomandări
  • Marius Avram a fost invitatul lui Cătălin Oprişan
  • AS.ro LIVE, de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și