Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marius Lăcătuș: ”Pe ARO de la Steaua am luat 250.000. 5 lei, 10 lei. Am dus banii la CEC, i-a numărat doamna de acolo!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2020, 19:26

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marius Lăcătuș: ”Pe ARO de la Steaua am luat 250.000. 5 lei, 10 lei. Am dus banii la CEC, i-a numărat doamna de acolo!”

Marius Lăcătuş a fost invitat la emisiunea AS.ro LIVE

În 1983, Marius Lăcătuș a ajuns la Steaua. A intrat, timid, în vestiar, Teo Anghelini, cel poreclit de marele Fănuș Neagu ”briceagul sicilian”, l-a luat sub aripa sa. A primit ”repartiție” în cameră cu Fane Petcu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când acesta a venit să-i dea cheia, Lăcă i-a spus că nu-i trebuie, că se descurcă. Cum adică? ”În fiecare zi făceam naveta București-Brașov, știam pe de rost mersul trenurilor. După antrenament plecam imediat, soseam a doua zi, de dimineață”. Deși pare greu de crezut, în loc să meargă 800 de metri în linie dreaptă, până în cantonamentul de la ”Haiducului”, ”Fiara” prefera să meargă, acasă, sub Tâmpa.

Apoi a primit locuință, pentru că Mariana, viitoare soție, voia să se mute la București. Plus un ARO, mașina de teren din partea clubului Steaua. A dat-o cu 250.000 de lei (n.r.- o ”Dacie” costa, atunci, undeva pe la 70.000 de lei) unui legumicultor din Movilița. Omul s-a prezentat cu monede de 5 lei, dar și cu bancnote de 10… Marius Lăcătuș și Mariana au numărat ce au numărat, apoi au mers cu sacul la… CEC!

”AS.ro live” este zilnic, de luni până vineri, de la 10.30.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și