Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Mi-au zis că sunt blat!” Dacian Varga, dezvăluiri la 15 ani după celebrul Dinamo – Sportul 4-5: ”Mulțescu a ajuns direct la Floreasca!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 30 aprilie 2021, 11:04

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Mi-au zis că sunt blat!” Dacian Varga, dezvăluiri la 15 ani după celebrul Dinamo – Sportul 4-5: ”Mulțescu a ajuns direct la Floreasca!”

AS.ro

Dacian Varga a fost invitat la AS.ro LIVE

Varga a dezvăluit că Mulțescu l-a acuzat înaintea meciului că este blat, deoarece îl durea picioarul. Fostul jucător nu a mai suportat , și-a luat geanta și a plecat din cantonament, chiar în seara dinaintea jocului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Era presiune mare pe meciul ăla. Am intrat cu trei zile înainte în cantonament. Pe mine mă durea piciorul și i-am zis la doctor să-mi facă cevă. Nea Gigi Mulțescu îi cheamă pe ăștia mai bătrâni și le zice că eu sunt blat. 

Vine Lazăr la mine și-mi spune, eu îl chem pe doctor să facem ceva să-i arătăm că nu mă dau lovit, chiar mă doare picioarul. Se duce doctorul și-i spune, dar el nu crede. Ca să nu mai fie discuții, era 9-10 seara, îmi iau geanta și plec acasă. Să nu se zică ceva după”, a povestit Dacian Varga la AS.ro LIVE.

Dacian Varga a fost convins de Vasile Șiman să revină

Varga a rămas peste noapte acasă, chiar dacă Șiman l-a sunat să meargă înapoi. În cele din urmă Dacian s-a întors la echipă, dar în ziua meciului, iar patronul Sportului i-a transmis lui Mulțescu să-l bage pe teren. 

Tehnicianul de atunci al studenților a făcut o ședință cu cei mai experimentați jucători din lot, iar aceștia au votat pentru titularizarea lui Varga.

Reclamă

Am plecat, am ajuns acasă, le-am povestit alor mei ce s-a întâmplat, nu le-a venit să creadă. M-a sunat Șiman după o oră, i-am spus ce s-a întâmplat. Mi-a zis să mă duc înapoi acolo, i-am zis că nu mă duc. M-am luat cu Șiman că nu mă duc. Eu mi-am dat viața pentru echipa asta și el a venit să-mi zică faptul că eu sunt blat. 

Am dormit acasă și m-am dus în ziua meciului. La prânz m-am dus acolo. Șiman i-a transmis lui Mulțescu să mă bage, cu orice risc. Îți dai seama ce presiune era pe mine. Seara, iar a făcut ședință cu jucătorii, au supus la vot și au votat să mă bage, jucătorii, au fost toți pentru. Nu a mai avut ce să mai facă. M-a băgat să joc”, și-a amintit Varga la AS.ro LIVE.

Dacian Varga a făcut un meci fabulos cu Dinamo

Partida a fost una de poveste, Sportul a condus cu 3-0, dar pe final era 4-4. Varga a dat două pase de gol și a marcat pentru victorie în prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3

După meci nu am avut ce să-i zic, pentru că l-a luat salvarea. Eu am dat două pase de gol și un gol. Apoi am auzit eu o varinată că cei de la Dinamo lansaseră un zvon că e blat meciul. 

Îți dai seama dacă nu marcam în prelungiri, ziceau toți că era blat. Mulțescu a ajuns direct la Floreasca după meci, l-a luat salvarea”, a încheiat Varga.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și