Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Momentul în care Alexandru Bourceanu s-a amuzat la maximum :)! Dezvăluiri despre celebrele punguțe ale lui Neubert

Silviu Corneanu Publicat: 16 decembrie 2020, 13:19

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Momentul în care Alexandru Bourceanu s-a amuzat la maximum :)! Dezvăluiri despre celebrele punguțe ale lui Neubert

Thomas Neubert este preparatorul fizic de la FCSB

Profimedia

Bourceanu susține că respectivele băuturi ar fi trebuit să fie consumate de el și colegii săi după meci pentru că îți dau o stare de moleșeală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Bourceanu: ”Acele punguțe au fost o greșeală”

În acel moment foloseam un produs care susține efortul, cred că și acum îl folosesc cei de la FCSB. Sunt produse care susțin efortul. Înainte și în timpul efortului se beau băuturi izotonice. Acele băuturi sunt incolore și au un gust… 

După efort foloseam o băutură pe bază de aminoacizi, de proteine, era cumva galben verzuie, dar după efort pentru că îți dă o stare de moleșeală. Au greșit colegii noștri, le-am gustat, le-am băut, dar impactul a fost destul de mic (n.r. râde :)) )

FCSB a luat modelul din Germania

Nu a fost impactul foarte mare pentru că ne-a prins într-un moment foarte bune. Normal se simte. În acele pungulițe, lichidul era puțin încălzit pentru a fi mai ușor asimilat de corp.

A fost o chestie pe care au văzut-o mai marii noștrii în Germania și am făcut și noi. A fost ceva amuzant. Sigur, s-au interzis. Aceste băuturi ajută, dar pe termen lung”, a dezvăluit Alexandru Bourceanu în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă
Reclamă 4

VIDEO cu declarațiile lui Alexandru Bourceanu

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și