Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Muzica românească putea să nu mai aibă Bere Gratis! Miță a jucat fotbal la Steaua: ”Eram destul de talentat!” Cine a fost idolul său

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 aprilie 2021, 17:23

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Muzica românească putea să nu mai aibă Bere Gratis! Miță a jucat fotbal la Steaua: ”Eram destul de talentat!” Cine a fost idolul său

AS.ro

Miță, de la Bere Gratis, a fost invitat la AS.ro LIVE

Fotbal, am ajuns să fac la Steaua. Am fost în generație cu Ogăraru, eram la Radu Troi. Doar că nu m-am regăsit în acel mediu, eu cântam la vioară și m-am dus la fotbal. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă duceam la antrenamente, eram destul de talentat așa. Eram mijlocaș, dar mă mai duceam și-n față, mă mai uita Dumnezeu acolo 🙂”, și-a amintit Miță de la Bere Gratis.

Gică Hagi, idolul lui Miță, de la Bere Gratis

Mihai Georgescu a dezvăluit la AS.ro LIVE că idolul său a fost Gică Hagi și avea numărul 10 pe spate, când juca fotbal cu prietenii de la bloc.

Eu am copilărit la Sala Palatului, eram de mult cu sportul și pe iarba aia de acolo jucam fotbal, vorbesc pe timpul lui Ceaușescu, jucam unii îmbrăcați, alții dezbrăcați.

Reclamă

Dacă puneai pe spate 7, era clar că ești Lăcătuș, dacă puneai 10, era clar că ești Hagi. Eu eram Hagi. Idolul meu a fost Hagi”, susține Miță.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și