Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Nea Piți, unde e Suceava!? :) Robert Niță, genial: ”Mă uitam pe hartă și nu găseam!” Aventurile fostului atacant

Silviu Corneanu Publicat: 12 martie 2021, 10:21

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Nea Piți, unde e Suceava!? :) Robert Niță, genial: ”Mă uitam pe hartă și nu găseam!” Aventurile fostului atacant

AS.ro

Robert Niță a fost invitat la AS.ro LIVE

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Cum a ajuns Robert Niță la Suceava

Niță a dezvăluit, râzând, că habar nu avea unde este situată Suceava și a povestit cum a reușit să o găsească pe hartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M-au trimis la Suceava în anul în care s-a născut copilul meu. Pe 3 august, seara, am avut antrenament, în Ghencea. După antrenament m-a chemat Pițurcă și mi-a zis: Roberte, aici sunt Ciocoiu, Dănciulescu, Vlădoiu, Claudiu Răducanu, au venit ăștia de la Suceava, au vorbit cu domnul Păunescu, să te duci la Suceava.

Eu am zis, cum să mă duc la Suceava, nici nu știam unde este Suceava. Am ajuns acolo cu o zi înainte de meci, îi strigam pe ăia, numărul 7, numărul 9. Când am intrat în holul hotelului, pe perete acolo era o hartă mare. Era cât peretele. M-am uitat acolope hartă și Bucureștiul era puțin mai sus de nivelul meu.

Reclamă

Am început să mă uit pe unde o fi, mă tot uitam și nu o găseam, harta mare, și când am ajuns sus așa și am văzut unde e Suceava, adevărat că nu știam unde este, mi-a venit să plâng când am văzut unde este”, a declarat Niță la AS.ro LIVE.

Robert Niță a plecat cu avionul la Suceava

După ce a ajuns în Moldova, Niță a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Victor Pițurcă, dorind să revină la Steaua.

Reclamă

Eu am ajuns cu avionul acolo. Dacă plecam cu mașina, nu mai ajungeam la meci, cu escală la Iași, de acolo s-a urcat altă lume și de la Iași la Suceava s-a zburat doar la 3.000 de metri, erau avioane din alea cu elice, aveai senzația că te prăbușești. 

De la aeroport m-a așteptat unul cu mașina și când am văzut unde este Suceava, l-am sunat pe Pițurcă și i-am zis că vreau să mă întorc”, dezvăluit Robert Niță la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Niță a primit salariul în avans de la Viorel Păunescu

Niță a povestit cum a semnat cu Suceava după ce a primit banii pe un an în avans. Viorel Păunescu a fost cel care i-a achitat salariul pentru a-l convinge să meargă acolo. Chiar și așa, în momentul în care a ajuns în Moldova, fostul atacant era tentat să revină în București.

Când am semnat cu Suceava, am zis: domnu Păunescu, să nu o mai lungim, banii la mâna stângă, contractu în dreapta și semnez. Mi-a dat banii Păunescu, pe un an de zile. Păunescu și Gigi mi-au dat banii și am semnat. 

Acum, când am ajuns acolo și am văzut cât este de departe, am zis că le dau banii înapoi și mă întorc. Mi-a părut rău și de bani, pentru că eu ajungeam să câștig la Steaua, banii pe care mi i-a dat Suceava, peste cinci ani de contract, atunci am zis lasă”, a povestit Robert Niță la AS.ro LIVE.

În perioada pandemiei de COVID-19, Robert Niță și-a făcut și un canal de Youtube/robertnita, acolo unde povestește întâmplări din cariera sa de fotbalist și nu numai. 

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest
Liga 2 • 21 mart., 13:55
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest! Anunţul oficial