Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Nicolai Tand s-a întâlnit cu Messi la petrecerea organizată de UEFA: ”A venit în ghete și în trening la o petrecere!”

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2021, 12:43

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Nicolai Tand s-a întâlnit cu Messi la petrecerea organizată de UEFA: ”A venit în ghete și în trening la o petrecere!”

AS.ro

Nicolai Tand a fost invitat la AS.ro LIVE

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Nicolai Tand, i-a servit pe cei de la Barcelona după ce au câștigat Champions League

Barcelona s-a impus cu 2-1 în fața lui Arsenal, pe Stade de France, în 2006, iar Messi, un puști pe atunci, a făcut parte din lotul echipei în care făceau senzație, Ronaldinho, Eto`o sau Deco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi nu a jucat în acel meci, dar a participat la petrecerea de după partidă, organizată de UEFA la restaurantul din Paris, unde românul Tand era manager.

Nicolai Tand: ”Messi era îmbrăcat ca pe stadion”

Prima și ultima dată când l-am văzut pe Messi, a fost la petrecerea organizată de UEFA pentru Champions League, la un restaurant de VIP. Mi-a zis nașul meu, vezi că o să fie un copil acolo, Messi, are 16-17 ani, o să fie fotbalist mare. Când a venit mi-a zis nașul meu, ăsta este Messi.

Reclamă

Era îmbrăcat ca pe stadion. Avea treningul, ghetele, pe tricou scria Messi, era îmbrăcat ca pe stadion. Cum intri pe stadion, așa era, așa a venit la restaurant, cred că l-a luat valul, îți dai seama, să câștigi Liga Campionilor la vârsta aia, să fii în lot”, a povestit Nicolai Tand la AS.ro LIVE. 

VIDEO cu declarațiile lui Nicolai Tand

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool