Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Nu e Messi, e Cristina Neagu". Visul celei mai bune handbaliste a lumii, dezvăluit de şeful Federaţiei. Ce i-a transmis Alexandru Dedu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 8:24

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Nu e Messi, e Cristina Neagu". Visul celei mai bune handbaliste a lumii, dezvăluit de şeful Federaţiei. Ce i-a transmis Alexandru Dedu

profimediaimages

Cristina Neagu în tricoul echipei naţionale

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a dezvăluit marele vis al Cristinei Neagu. Cea mai bună handbalistă a lumii îşi doreşte o medalie la Olimpiadă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Dedu: "Nu, nu e Messi. E Cristina Neagu!"

"Mi-aş dori foarte mult pentru ea. Îşi doreşte enorm de mult, enorm de mult o astfel de izbândă şi merită! (…) Nu, nu e Messi. E Cristina Neagu!", a spus Alexandru Dedu la AS.ro LIVE. 

România încă nu este calificată la Tokyo. Turneul preolimpic va avea loc între 20 și 22 martie la Podgorica, în Muntenegru. Ţara gazdă şi Norvegia sunt cele mai tari adversare ale tricolorelor. 

Alexandru Dedu a lăuudat-o şi pe CSM pentru câştigarea Champions League şi spune că fanii din România nu apreciază trofeul aşa cum ar trebui. 

"Nu e problema mea (n.r. situaţia financiară a lui CSM). Respect foarte mult acest club pentru că a adus Liga Campionilor în România. Pentru că îl avem sub nas nu realizăm cât de uriaş este acest trofeu. Faptul că este an de an în Final Four, în primele patru echipe din Europa şi practic din lume, spune multe despre acest club", a mai spus Dedu la AS.ro LIVE. 

Reclamă

Şeful Federaţiei spune că va candida pentru un nou mandat în fruntea handbalului din România. "M-am schimbat mult de când sunt în funcţia asta. Sunt mult mai tolerant. La mine era totul alb şi negru. O să candidez din nou anul viitor. Am început o reformă şi mai sunt câţiva paşi", i-a mai declarat Alexandru Dedu lui Cătălin Oprişan. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alexandaru Dedu, invitatul lui Cătălin Oprişan
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri de la 10:30

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și