Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Oli vorbea acolo, iar lui îi căzuse capul pe mine!” Albert Duro, omul spectacol din vestiar

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 23 februarie 2021, 10:54

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Oli vorbea acolo, iar lui îi căzuse capul pe mine!” Albert Duro, omul spectacol din vestiar

AS.ro

Ovidiu Herea a fost invitat la AS.ro LIVE

Herea era colegul de scaun al lui Duro și a povestit cum a venit o dată în vestiar, epilat doar până la genunchi, asta după ce pe la începuturi i-a ”speriat” ghetele. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câte întâmplări am avut și cu Duro. El fiind colegul meu de scaun. El fiind așa, genul ăla macho, cu păr pe piept. Ne schimbăm noi acolo în vestiar, se dezbracă Duro, ne-a pufnit râsul pe toți.

Eu nu voiam să mă vadă el că râd, fiind mic, poate mă trezeam cu una după ceafă. 🙂 Era epliat până la genunchi. 

– Ce ai făcut Duro? 
– Brate, m-a dus soția să mă epilez cu ceară, dar am rezistat doar până la genunchi. Nu am mai rezistat

Tibiile le avea cu păr, se vedea foarte ciudat”, a povestit Ovidiu Herea, râzând, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Albert Duro a adormit în timpul ședinței lui Olăroiu

Albanezul a adormit o dată în timpul ședinței pe care a ținut-o Cosmin Olăroiu, iar Herea se temea să-l trezească.

O dată a adormit la ședință. Oli vorbea acolo, iar lui i-a căzut capul pe mine. Eu tot îi făceam, Albert, Albert, dar nimic. În stânga mea era Domocoși și-mi tot zicea să-l trezesc, dar ce să-l trezesc, dacă-l trezesc și-mi trage ăsta vreuna”, s-a amuzat Herea.

VIDEO cu declarațiile lui Ovidiu Herea

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Dezvăluirile lui Ovidiu Herea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și